2777
2789
عنوان

توهین به قومیت ها ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 107 پست
حرفتون درسته ولی از همه بدتر این هست ک بعضی قوم های ایران خودشون رو جدا از بقیه میدونن درصورتی ک فقط ...

حتما طوری باهاشون رفتار شده که احساس غریبی کردن و راه نجاتشون رو جدا طلبی انتخاب کردن

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقاااا یکی بگه بلوچا ایرانی هستن؟؟یا مثل افغانیا اومدن کشورمون

افغانستان هم جزو ایران بوده پس اینا از اول بودن بعدم بلوچ ها به پاکستانی ها شباهت دارن تا افغان ها

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
افغان هام مسلمون هستند و انسان پس به دید بد بهشون نگاه کردن درست نیست ملاک در برتری افراد ایمانشونه ...

افغان ها مسلمونن ولی این کشوره ماست نه اونا

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
حتی افغان؟

مشکل اینه ما گاهی اوقات فکر میکنیم بخاطر نژاده این برخورد با مثلا افغان،

اما الان مشکل اصلی واقعا نژادشون نیست، مشکل رفتاراشونه

اگه یه نژاد دیگه بود ولی اینطوری رفتار میکردن بازم عاصی میشدیم از دستشون

همین.
تو این سایت ۱۰ تا توهین و بد و بیراه باشه ۹ تاش مال ما ترکاست

ببین عزیزم ترک ها کاملا محترم هستن 

حتی بیشتر از نصف اقتصاد و بازار ایران دست ترک ها هست. اما رسم و رسومشون بخصوص برای دختر فارسی که واردشون میشه سخته

خدایا مرا آن ده که آن به   
من خودم ترکم اصالتا و اینکه آره ولی یجوری شده میری شهرشون ترکی بلد نباشی جواب نمیدن کلا

کی این رو گفته؟ 

خودت از نزدیک دیدی؟ 

یعنی به یکی فارسی چیزی گفتی اون سرش رو انداخته پایین رفته؟ 

متاسفام براتون 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بله جانم

کسی که به عرب ها توهین میکنه مغز تو سرش نیست ناراحت نشو شما ایرانی هستید و زبانتون عربی هست ادم سالم و عاقل اینو میفهمه 

این سایت واقعا شورشو درآورده 

همش توهین و توهین و توهینننننننن:/ ی تاپیک مثبت ندیدیم بخدا 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
واااا😐کی گفته افغان ها جزو ایراننپس این همه دعوا سر بیرون کردن افغانیا چیه

قدیم و میگم قبل اینکه یه کشور مستقل بشه جزو ایران بوده😁

توجیح مناسبی نیست چون مربوط به یه نژاد نمیشه این چیزا

مربوط به هر نژادی بشه حتما باهاشون درست رفتار نکردن 

مگرنه چه دلیلی داره عده ای از یک قوم ایران دست به دست بدن و توی استادیوم یک صدا فریاد بزنن خلیج عرب؟

2810