2777
2789
عنوان

توهین به قومیت ها ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 107 پست
حرفتون درسته ولی از همه بدتر این هست ک بعضی قوم های ایران خودشون رو جدا از بقیه میدونن درصورتی ک فقط ...

نمیشه گفت یه قوم همشون خودشونو جدا می‌دونن شاید افرادی باشند که همچین رویکردی داشته باشن که به نظرم من درست نیست واین خودتکبر اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم 

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
من خودم کوردم ولی اینکه میگن شمالیا بی غیرتن چون تو زمانای قدیم ایران فقط مردم شمال به دختراشون اجاز ...

من این و راجع پوشش بازشون شنیدم که اینجوری میگفتن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دقیقاااا

همه جای ایران سرای من است❤✌

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

والله تو این سایت بیشتر ب قوم عرب توهین میشه

همین استارتر جز اقوام اسم عرب نیاورد

پس خودتون هم دستی در نژادپرستی دارین

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مثل ترکا درصورتی که نژادشون فرق نداره

کی گفته ترک ها خودشون رو جدا می‌دونن ؟؟؟ایا ما باهامه ترک های عزیز هم صحبت شدیم و شنیدیم که خودشونو برتر میدونن؟خیر 

پس پیش داوری نکنیم بهتره 

توهین زیاده تو این سایت نمیدونم دلیل چیه ولی از همه بیشتر توهین به ترک و کرد و لر هست و اونایی که تو ...

تو این سایت ۱۰ تا توهین و بد و بیراه باشه 

۹ تاش مال ما ترکاست

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

والله تو این سایت بیشتر ب قوم عرب توهین میشههمین استارتر جز اقوام اسم عرب نیاوردپس خودتون هم دستی در ...

شما عرب هستید؟

و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد ❄️🌬                                             صد وعده‌ی امید به دل داده‌ام دروغ (!)

حتی افغان؟

دقیقا به فغان ها هم نباید توهین کرد 

اما حرف اینه که کشور ما به زور داره به مردم خودش خدمات میده 

عزیزان افغانی لطفا برن کشور خودشون ،ایران تحمل بار اضافه نداره

خدایا مرا آن ده که آن به   
2810