2777
2789
عنوان

شکایت همسایه علیه ما به خاطر سر و صدای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 38 پست
نه بابا قانونی که کاری نمیتونن بکنناصلا شکایت کردنش مسخره بوداما از نطر اخلاقی شما موظفی شرایط رو کن ...

کلا نقل مکان کردیم اومدیم خونه ویلایی در یه محیط که پر از بچه هست  ولی خدا شاهده بچه های من خیلی آرومتر و مظلوم تر از خیلی از بچه ها هستن سر و صدای عادی دارن اینا مریض بودن الان این جااومدیم بچه های مردم می بینم  چقد شلوغ اند خدا خودش شاهده به ما ظلم کردن

کلا نقل مکان کردیم اومدیم خونه ویلایی در یه محیط که پر از بچه هست ولی خدا شاهده بچه های من خیلی آرو ...

خداروشکر الان راحتین

والا ما یه همسایه داریم بچه ش از صبح تا دقیقا وقتی بخوابه که از ۱۲ شب به بعد هست دائم یا جیغ میزنه تو پله یا طبل داره میاد اونو میزنه یا سوت🤦‍♀️ یه چیز عجیبی هست

راستش خیلی هم اذیت میشم از صداش اما اصلا دلم نمیخواد تذکر بدم بهش. چون کوچیکه. اگه راهی داشت قطعا مامانش انجام مبداد

اونا هم با شما لج کرده بودن. خدا جواب آزاری که بهتون رسوندن رو قطعا میده

الان بچه های شما هم راحت تر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر الان راحتینوالا ما یه همسایه داریم بچه ش از صبح تا دقیقا وقتی بخوابه که از ۱۲ شب به بعد هست ...

اره خیلی ظلم کردن چون ما مستاجر بودیم اونا صاحب خونه از روز اول اذیتمون کردن بچه های من خیلی مظلومن خدا انتقام اینو را حتما ازشون میگیره شک ندارم  همه انگشت اتهام به ما گرفتن چون بچه داشتیم واقعا ظلم کردن دلم اتیش گرفت وقتی این همه بی وجدانی و وقاحت یه انسان دیدم  چشم دیدن سه تا بچه که مستاجر بودیم نداشت فقط میخواست زور بگه  انشاا.. خدا هم جواب ظلمشو میده   خدا بهترین وکیل قاضی است

اره خیلی ظلم کردن چون ما مستاجر بودیم اونا صاحب خونه از روز اول اذیتمون کردن بچه های من خیلی مظلومن ...

شاید واقعا دارن اذیت میشن عزیزم 

ما خودمون خواهرزاده برادرزاده داریم سرسام میگیرم وقتی که باهم بازی می‌کنند...

شما حتی اگه حق با شماست کوتاه بیا و عذرخواهی کن بخاطر اینکه فعلا شما مستأجر هستید و بهتره سر دعوا باز نکنید 

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
حرف شما درست سر و صدای بچه که حبس نداره پرونده مختومه میشه قرار باشه به خاطر آینده آدم مریض تبانی ک ...

هر طور صلاح میدونی من براساس تجربه گفتم و خواهرانه این مسایل ساده و پیش پا افتاده رو جدی بگیرید انشالله خیره 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....
شاید واقعا دارن اذیت میشن عزیزم ما خودمون خواهرزاده برادرزاده داریم سرسام میگیرم وقتی که باهم بازی م ...

نه رفتیم خونه خودمون تحویل گرفتیم اینا واقعا اذیت کردن بچه به هر حال صدا داره نه اونی که اینا میگفتن 

خب دارن اذیت میشن فرهنگ آپارتمان نشینی ندارید،یه خونه‌ی دربست بگیرید به راحتی

من خودم همسرم  خیلی حساسیم  فرهنگشم داشتیم نمی‌دونم تا حالا گیر یه آدم برات افتادی یا نه اینا از اونا بودن البته دو تاشون نه همشون