2777
2789
عنوان

شکایت همسایه علیه ما به خاطر سر و صدای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 38 پست
نه با تلویزیون و گوشی سرگرمش کن آپارتمان جای بدو بدو نیست

دقیقا 

ببرن پارک

بالایی ما بچه خودش کم سروصدا داشت تازه بچه های کوچه هم جمع میکرد خونش!

خدا مثل اینا همسایه قسمت آدم نکنه 

عزیزم بچه شما حق داره سر و صدا داشته باشه 

اما شما حق ندارید در آپارتمان با این وضعیت ایجاد مزاحمت داشته باشید برای همسایه ها 

وقتی فرزند شلوغ دارید که کنترلشون از حیطه شما خارج شده 

منزل دربست اجاره کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبانی کردن ما مستاجر هستیم میخواستم یا از این واحدها کهنه ساخت به یک یا کلا مستاجر نمونه ساختمون

خب پلیس اومد بگو جدی؟ ما نمی‌دونستم نه تذکری دادن نه چیزی،چشم اگه ناراحت شدن معذرت می‌خوام 

عزیزم‌ما خونمون دربسته و ویلایی 

‌همسایه کناری ما ۴ تا نوه پسر داره همه شر و پر جنب و جوش ک اقتضای سنشون هست . گاهی وقتا بحدی سروصدا دارن و بد بازی میکنن خداشاهده ی بار از شدت صدای بلند و برخورد توپشون با در حالم بد شد چون خاب بودم 

اومدم بیرون گفتم بچها یکم ارومتر ساعت ۳ ظهره میخایم بخابیم . شوهرم گف خونه دربسته الان‌ همسایه میگ چاردیواری اختیاری بیا بشین ولشون کن 

بعد فکر‌کن توی اپارتمان چقد سخته . باید رعایت کنین‌ عزیزم 

شرمنده ولی خدا بهش صبر بدهما رو هم طبقه بالایی عاصی‌ کردطلبکار هم بود میگفت تحمل کن!

اینا خودشون شب روز بچه های جونش زن و مرد دعوا دارن کسی چیزی نگفته ولی برا بچه های زیر 9سال من رفته شکایت کرده

طفلک بچه ها ازالان بایدساکت بشن زندگیه آپارتمانی چه سخته

باور کن اگر همسایه بی ملاحظه داشته باشی خونه ویلایی هم اذیت کننده است مثل همسایه ما مدام بچه هاش میکوبن به دیوار و من توی اتاق خوابم اصلا آسایش ندارم 😑

باور کن اگر همسایه بی ملاحظه داشته باشی خونه ویلایی هم اذیت کننده است مثل همسایه ما مدام بچه هاش میک ...

من انقدر از همسایه کشیدم آرزومه خونه ویلایی داشته باشم

با گفته های شما کلا تصورم از خونه ویلایی بهم ریخت 🤕🤕

من انقدر از همسایه کشیدم آرزومه خونه ویلایی داشته باشمبا گفته های شما کلا تصورم از خونه ویلایی بهم ر ...

نوع خونه مهم نیست چون بستگی به سلیقه خودتون داره که آپارتمانی دوست دارید یا ویلایی 

این مسئله به فرهنگ همسایه ها و موقعیت خونه بستگی داره ما تا قبل اومدن این دو خانواده ( باتوجه به اینکه حدود ۲۰ ساله اینجا زندگی میکنیم ) آرامش داشتیم و هرکس میومد خونمون می‌گفت دنجه و ساکت ولی متاسفانه این همسایه ها یکیشون مستاجره و صاحبخونه هم فقط به فکر کرایه اش هست و به نارضایتی همسایه ها اهمیتی نمیده ماهم مجبور به تحملیم برعکس دیوار به دیوار خونه ماست و دقیقا صداشون توی اتاق خواب من میپیچه 

مستاجر قبلی مشکل اخلاقی داشت با شکایت بلند شد خلاصه مستاجر فعلی از قبلی بدتره مشکل اخلاقی نداره ولی جوری دیگه بدتر اذیت می‌کنه جوری شده همه میگن صد رحمت به قبلی 😐 و یکی دیگه از همسایه های مردم آزار صاحب خونه است و کلا امیدی نیست که از این محل بره آپارتمان هم مشکلات خودش رو داره مثلا من آپارتمان دوست دارم ولی مامانم نه میگه دلم میگیره هرکس نظری داره به هر حال

در کل هرجا ساکن میشی حتما خوب تحقیق کن سعی هم کن جایی ساکن شی که کمترین تعداد مستاجر و کمترین تعداد بچه توی اون لوکیشن باشه 

نوع خونه مهم نیست چون بستگی به سلیقه خودتون داره که آپارتمانی دوست دارید یا ویلایی این مسئله به فرهن ...

دقیقا گل گفتید

مهم آدمها هستن که متاسفانه خیلیا به همدیگه رحم ندارن و فقط خودشون واسشون مهمه

الهی که زودتر از دستشون راحت بشی و به آرامش برسی

خدا من رو هم نجات بده 

متاسفانه باید سعی در طلب بخشش از همسایه کنید چون در صورت ادامه شکایت ایشون مجازات حبس و یا شلاق که نهایتاً منجر به پرداخت جریمه خواهد شد اصلا به فکر فحاشی نباشید که بدتر میشه درسته چهار دیواری اختیاری اما حتما طاقت طرف مقابل از بین رفته و به حالت جنون رسیده هرچقدر هم انکار کنید فایده ندارد متاسفانه پلیس دیگه اومده و صورت جلسه شده 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....
متاسفانه باید سعی در طلب بخشش از همسایه کنید چون در صورت ادامه شکایت ایشون مجازات حبس و یا شلاق که ن ...

حرف شما درست سر و صدای بچه  که حبس نداره پرونده مختومه میشه قرار باشه به خاطر آینده آدم مریض تبانی کنه بره دادگاه باید کل ایران زندان کنند همه مردم هم حبس و شلاق بخوره قاضی اونجا نشسته قضاوت کنه دیگه 

حرف شما درست سر و صدای بچه که حبس نداره پرونده مختومه میشه قرار باشه به خاطر آینده آدم مریض تبانی ک ...

نه بابا قانونی که کاری نمیتونن بکنن

اصلا شکایت کردنش مسخره بود

اما از نطر اخلاقی شما موظفی شرایط رو کنترل کنی

میدونم سروصدای بچه برای خودت مساله ای نیست و چون دوسشون داری شاید خوشتم بیاد

اما متاسفانه مردم اذیت میشن