2777
2789
عنوان

من تازه سقط کردم اینکه برم دیدن بچه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 87 پست

بمیرم برای دلت من خودم این دردو کشیدم بااین تفاوت که من زایمان زودرس تو۶ ماهگی داشتم ونوزادم نموند ۴ ماه بعداین اتفاق جاری کوچیکم بچش به دنیا اومد بادسته گل وشیرینی رفتم عیادت جاریم خنده های مصنوعی ودل شکسته فقط خود خدا میدونه چقدر توخودم شکستم مادرشوهرمم یه حرفی زد تاعمر داشتم فراموش نمیکنم بدجور ازحرفش دلم شکست رفتم توسرویس ابم بازکردم فقط گریه کردم  وته دلم گفتم خدایا پس سهم من کو میدونی بعدش چی شد تا اومدم خونه بی بی چک زدم مثبت شد هیچ وقت اون روزو یادم نمیره الانم پسرم ۹ سالشه امسال کلاس چهارمه انشاالله بزودی زود دلت شادمیشه ودامنت سبز ازلطف خدا ناامیدنباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه عزیزم،دردی کشیده ام که فقط خدا خبر داره

هم دردیم! من حتی صدای زجر تنفسی بچم رو شنیدم چون شش ماهش تموم بود! ولی خدا برام جبران کرد!  و یکی دیگه بهم هدیه داد....نرو چون خودتو مقایسه میکنی.واز خدا میپرسی چرا پس مال من اونجور شد! 

اونا که خرافاته ولی اینکه حوصله حرف و حدیث بعدش رو ندارین چیزی شد بندازن گردن شما مشخصه دختر عاقلی ه ...

واقعا؟ تو فیلم ها قدیمی موقع عقد همیشه اینو میگن ک دو بخته و شوهر مرده تو اتاق نباشه

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
بمیرم برای دلت من خودم این دردو کشیدم بااین تفاوت که من زایمان زودرس تو۶ ماهگی داشتم ونوزادم نموند ۴ ...

وای خدا، بخدا موهای تنم سیخ شد،

قربون خدا برم، چقدر حواسش بهت بوده،

چقدر جاریت بیشعور بوده اخه

الانم منم همچین شرایطی دارم، تا نوزاد میبینم دلم پر میکشه، حتی امروز یه لحظه جلوی مغازه سیسمونی وایس ...

حال دلت رو کامل درک میکنم. منم همینجوری بودم. ایشالا اگر خودت دوست داری، خدا دامنت رو سبز کنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
خدانکنه عزیزم،دردی کشیده ام که فقط خدا خبر داره

الهی خدا یه بچه سالم، تپل، باهوش، خوشگل بهت میده گلم نگران نباش  اصلا ناراحت نباش این اتفاق برای خیلیا پیش اومده الان یکی 2تا وروجک شیطون دارن که از دستشون عاصی شدن

بمیرم برای دلت من خودم این دردو کشیدم بااین تفاوت که من زایمان زودرس تو۶ ماهگی داشتم ونوزادم نموند ۴ ...

امان از مادرشوهرا!!من برا بچه دومم یکم دیرتر از بقیه فامیل اوردم پسرجاریم بازی کرد خورد زمین نگاه کرد بمن بلند گفت بسم الله امان از چشم شور!!فقط من اونجا بودم خیلی دلم شکست چندماه بعدش باردارشدم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خرافاته بخدا. عقدمن مادرم، پدربزرگم وخاله ی شوهرم ومادربزرگ شوهرم بودن که بیوه بودن، عمه ی شوهرم ودخترعموی شوهرمو، دخترعمو خودمم بودن که مطلقه بودن، تازه قندمم یکی ازهمین مطلقه هامیسابید. 18 19 سال داره میگذره

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
2810