دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
من خودم باشه تا میتونم طرف رو دلداری میدم ولی بعضیا هنوز به این چیزا اعتقاد دارن
عزیز دلم خدا صبرت بده
اگه ذره ای فکر میکنی اونا این اعتقاد رو دارن نرو زنگ بزن تبریک بگو با مادرت مشورت کن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اگر همچین فکری بکنن که واقعا کوته فکرن. ولی من هم تجربه سقط داشتم. یادمه اولین باری که بعد از اون ات ...
الانم منم همچین شرایطی دارم، تا نوزاد میبینم دلم پر میکشه، حتی امروز یه لحظه جلوی مغازه سیسمونی وایسادم و چشم دوختم به مغازه، شوهرم فهمید و زود گفت از اونجا بریم😔
عزیزم ناراحت شدم برات اما خب یه چیزی بگم حالت بهتر میشه 😇بچه بار رفته پاش تو شکم مادرشه،طی دو سه م ...
اینو واقعا راست میگن منم سقط کردم حالم افتضاح بود مخصوصا نزدیکانمم فهمیدن چقدر دکتر ازمایش پیگیری های بقیه بیشتر اذیتم می کرد بعد دوماه خدا معجزشو فرستاد