2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22861 بازدید | 1639 پست
دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد

با اینکه انیس خیلی کینه ای هست وهمه را به جون هم نی اندازه اما اینگه میخواد که طلا قضیه س جان را بفهمه از اون‌کارش خوسم نیاد باید حال قربان وخانواده گرفته بشه قربانی که میخواد حالا که به نظام رسیدا از اهالی ده یعنی بیشتر از خسرو خان وسلام انتقام بگیره حتی احتمالا از سهرابم می خواد انتقام بگیره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقاخودمم دیشب مطمعن شدم پرویزم میمیره یاناقصش میکنه داروهای انیس خیرندیده اره مشخصه ساوکی میشه ...

من حس میکنم حالا که طلا حامله شده موقعی که بچه نمیخواد به دنیا بیاد شاید تو گل تپه باشه وبعد بجس را سوجان به دنیا بیاره بعد ممکنه چون با داری هم دکتر گفت براش خطرناکه سرزا بره از اون طرفم یا قربان فرار کرده باشه یا زندان باشه بعد سوجان بچش را بزرگ کنه.

حالا فهمیدم‌این قریاهم چرا این قدر دیر ازدواج کرده بعد با پایین تر از خودش چون بچه دار نمیشهکلا دوتا ...

خوب قبل ازدواج که نمی‌دونستم بچه دار نمیشه بعدش فهمیدم چون یک جا به فرزاد گفت اگه می دونستی نازام من نمیگرفتی

من حس میکنم حالا که طلا حامله شده موقعی که بچه نمیخواد به دنیا بیاد شاید تو گل تپه باشه وبعد بجس را ...

وای اره راس میگیا همینه شک نکن حست درسته و سوجان بچه ی قربان رو بدنیامیاره حسم میگه طلامیادروستازندگی کنه ها 

وای اره راس میگیا همینه شک نکن حست درسته و سوجان بچه ی قربان رو بدنیامیاره حسم میگه طلامیادروستازندگ ...

میگم چقدر زود مخاطب های این سریال بالارفتن تا دوسه روز میش هفت میلیون بود بعد شد خشت میلیون بهد امروز سد نه میلیون بعنی در عض دوسه روز یه میلیون به مخاطبان اضافه شد این اواخر هرقسمت بالای صد هزارتا بازدید پیدا کردافکر کنم تا آخر سریال ده نیلبون ره ردکته اگرم رد کنه به حداقل ده میلیون میرسه البته بگما طوبی سی میلیون کلا باز دید داشت یعنی به پای طوبی نمیرسه.

میگم چقدر زود مخاطب های این سریال بالارفتن تا دوسه روز میش هفت میلیون بود بعد شد خشت میلیون بهد امرو ...

میگپااین قسمت بالای سدیال مزمعنوباش از ۳۰میلیونم رد مسشه خیلی جذابیتش از طوبی بیشترازقسمت اول تالان ولی طوبی وسطای اخرش هیجانی شد و اصلامسخره بودچون حالت نمایشی داشت بیشتر صحنه هاهمه تابلویا بنر بود یانقاشی اینجانه همشون طبیعیه و زیباست بنظرم