2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22861 بازدید | 1639 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگما طلا هم‌از یر قربان زیاده چه برسه سوجان البته سوجان ساید بهتر باشه چون به هر حال جوون سالمه .

اره دیدی گف میشستن لباسارو بدنبودیعنی اینکه لباسا بومیدادن ک طلاگف خفه شو😂واقعاقربان ایقد عوضیه ک لایق انیسه فقط دوتاافعی😂

فک کنم اینانمیرن خونشون تازمانی ک سوجان ازمشهدبیادویه سری چیزا لوبره ها

اره دیدی گف میشستن لباسارو بدنبودیعنی اینکه لباسا بومیدادن ک طلاگف خفه شو😂واقعاقربان ایقد عوضیه ک ل ...

البته قربان بک کم از انیس بهتره اما انیس واقعا دست هرچیکینه ای ودوبه هم رن وچی بگم دست شیطون را واقعاازپشت بسته.

آره دیگه دیشب

راستی داشتم به این فکر نکردم چون طلا ۳۵ سابقه وسریال هم ازش بزرگتره پس حداقل حدودا چهل سال را داره وده سالم هست ازدواج کرده یعنی حدود سی سالگی عجیبه واقعا تو اون دوره این قدر دیر ازدواج کرده اونم دختر یه آدم سرشناس که تازه مثل خ آخرشم تشکل حسنی نداره .

البته قربان بک کم از انیس بهتره اما انیس واقعا دست هرچیکینه ای ودوبه هم رن وچی بگم دست شیطون را واقع ...

خسرو و زنش بد به انیس کردن اما پرویز یکم زیرابش زد بیچاره مینا و بهاره دارن تو این آتیش میسوزن