2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22898 بازدید | 1642 پست
پارسالم داده بود منم کلا خوشم نیومد یعنی کلا خیلی سریال امنیتی خوشم نمیاد بارها وبارها هم گفتم بیشتر ...

من امنیتی پلیسی دوست دارم اما این بازیگرای خوبی نداشت چند قسمت هست کی تمام میشه؟

می گم‌احتمالا باتوجه به قسمت امشب کبرهورد یوجان با قربان حالا قربانی طلا ا ببره اون جا جلوی چشم سوج ...

سهراب آنقدر پای عشق سیب گل مونده بود جالبه بخواد سوجان بگیره اما من از اولش مطمئن بودم میگرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره کینه گرفت دیشب از سهراب مخصوصا بدشم میاد همیشه مقایسه شده با سهراب

میگم فکر کنم دوست طلا خوشش نیومد طلا تون لباس های محلی را پوشید اما درسته قربان نامردی گرد ولی طلا خیلیخاکی وخونگرمه وخودش را اصلا برای خانواده قربان نمیگیره.

اره طلام خیلی مغروره فک کرده کیه ک میخادبایه همچی ادم سالمی جسمی منظورمه ازدواج کمه مثلا ولی خب خیلی ...

میگما طلا هم‌از یر قربان زیاده چه برسه سوجان البته سوجان ساید بهتر باشه چون به هر حال جوون سالمه .