2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22898 بازدید | 1642 پست
یک فیلم گردن زنی فقط نمایش خانگی بازی کرده کلا زیاد بازی نکرده

خب اینا مخصوصا بازیگران جوون همون یک دونه خم تو نمایش خانگی بازی میکنند کلی به خودشون معروف میشند وپیگند دیگه صدا وسیما کار نمی‌کنیم البته چند وقت بعدش که دیگه پیشنهادی نداشتند برمیگردند مثل یکی از بازیگران یاغی که بعد بازی تو ایران سریاد همین  ا گفت فکر کرد قراره از این به بعد چقدر پیشنهاد لهش از نمایش خانگی بشخ برگشت تلوی یون یا زملنی که نمایش خانگی نبود وسینماتو اوج بود سحرقربشی میگفت که دیگه کلاسم از حدتلویزیون بالاتر رفته بعد چند سال بعد که دیگه هیچ پیشنهادی از سینما نداشت گفته بود نمی دونم چرا دیگه از تلویزیون پیشنهادی ندارم یاخیلی بازیگرای دیگه که اسمشون را یادم رفته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک فیلم گردن زنی فقط نمایش خانگی بازی کرده کلا زیاد بازی نکرده

یا طرف تو تلویزیون معروف شده بعد یک رئالیستی سو تو نمایش خانگی بازی کرده بعد میگه نمایش خانگی خیلی فضای خوبی داره برای معرفی بازیگرای جوونی مثل من بعد دست از پل دراز تر برگشته دوباره تلویزیون‌بازیکنه درصورتی که اینا به خاطر بیتجربگیشون تو نمایش خانگی نقش کوتاه وکم بهشون میدن اما با بی‌تجربگی تو صدا وسیما میشند نقش اول بعد اسن طور بی جشم ورودی میکنند.

من که اول ترور دیدم خوشم نیومد بیخیالش شدم

می گم‌احتمالا باتوجه به قسمت امشب کبرهورد یوجان با قربان حالا قربانی طلا  ا ببره اون جا جلوی چشم سوجان‌یک‌جوری وانمود کنه که خیلی عاشق طلاست ورزش را بده که حال ی جان‌را بگیره چ ن‌دیو باسهرابه.