2777
2789
عنوان

بچها پارتنرم واقعا معمولللللللللیههههه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 79 پست
من دست پختم عالیه

پس خب دیگه میگی خودم عالیم اندامم عالیه دستپختم عالیه دیگه شما که از خودت انقدر راضی هستی اسی اون بیچاره رو هم ول کن معلمومه دوستش نداری اذیتش نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس خب دیگه میگی خودم عالیم اندامم عالیه دستپختم عالیه دیگه شما که از خودت انقدر راضی هستی اسی اون بی ...

اخه هرکار کردم نرفت هرچیییییییی دعوا کردم

کاربری دست دونفره ))
رژیم خاصی میگیری؟ورزشم میکنی؟میشه بگی چطوری لاغر کردی؟کامل بگو لطفا😁🤍

بگم که از فروردین ماه رژیمم الان ۶۲ کیلوام

هیچی واقعا فقط مقدار غذامو کم‌کردم اولاش یه مشاورم پیش متخصص تغذیه رفتم

ورزشم‌یکی‌دوماهه بدنسازی کار میکنم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
عاشق قطعا نیستم

بنده خدارو بدبخت نکن ولش کن بره پی زندگیش

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
بگم که از فروردین ماه رژیمم الان ۶۲ کیلوامهیچی واقعا فقط مقدار غذامو کم‌کردم اولاش یه مشاورم پیش متخ ...

منم ازاولای امسال رژیمم و ورزش میکنم ولی لنتییی هی ولللل میکنممممم🥲😐

اماااااان از تنبلی

والا شوهر خودم تو دوران دوستی ۸۷ کیلو بود.الان ماشاالله ۱۰۵ کیلو شده.البته قدش بلنده

اما من موقه دوستی هم از ظاهرش خوشم میومد.شغل درستی هم نداشت اما خداروشکر بعد ازدواج هم خونه خریدیم هم ماشین خوب.بازم شرایطتو بسنج ببین دلت چی میگه

ب شخصه از مردای لاغر و چاق خوشم نمیاد

2810