2777
2789
عنوان

بچها پارتنرم واقعا معمولللللللللیههههه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 79 پست
بنظرم همین که رفتارش انقد خوبه کافیه موهاش اگه خیلی ریخت بگو بره بکاره از همون اول زندگی ام بفرستش ب ...

به علت مشغله نمیتونه

ولی قول داده بره چند ماه دیگه 

کاربری دست دونفره ))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظاهر مگه مهمهاگه میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنین

بابا بخدا مهمه تو این دوره زمونه انقدر نگین مهم نیس مهم نیس حداقل باید به دل آدم بشینه یا نه البته اخلاقم خیلی مهمه ولی نمیشه که بری یکی رو دوست داشته باشی چون فقط اخلاق داره و ظاهر خوبی اصلا نداره 

میشه جلوشو گرفت ولی مشخصه به دلش ننشسته کلاا

نه ارثی باشه کاریش نمیشه کرد به نظر خودم به شخصه مرد قیافش مهم تره تا قدش چون قیافش به نسل بعد هم منتقل میشه ولی قد نه خیلیا کوتاهی ولی با تغذیه ی خوب بچه های هیکلی و قدبلند دارن ولی خدایی قیافه و مو و چشمو اینا ژنتیکه همش 

بابا بخدا مهمه تو این دوره زمونه انقدر نگین مهم نیس مهم نیس حداقل باید به دل آدم بشینه یا نه البته ا ...

درضمن اولین چیزی که یک انسان خانم یا آقا رو جذب می‌کنه تو نکاه اول ظاهره طرف مقابلع 

😂😂😂😂😂وایییییچرا یهویی اینجور میشن؟

عزیزم رابطه تجربه میکنه

به ارامش میرسه از لحاظ جسم و روح

و اینکه خوش غذا میشن خانما هم عاشق اینن شوهراشونو با غذاهاشون قوی کنن

بابا بخدا مهمه تو این دوره زمونه انقدر نگین مهم نیس مهم نیس حداقل باید به دل آدم بشینه یا نه البته ا ...

دوس داشتن ک دس خود ادم نیست

یهو میبینی عاشق یکی شدی ک با معیارات فرق داشته

نمیشه با کسی ازدواج کنی ک عاشقش نیستی ولی خوشگله

چند ماه به نظرت طول میکشه؟

با مکمل یه ۶ ماهی طول میکشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
دوس داشتن ک دس خود ادم نیستیهو میبینی عاشق یکی شدی ک با معیارات فرق داشتهنمیشه با کسی ازدواج کنی ک ع ...

دقیقا اینم درسته ولی اسی معلومه از طرف خوشش نمیاد چون یک عاشق هیچوقت از کسی که عاشقشه عیب نمیگیره 

2810