2777
2789
عنوان

همگی نظر بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 60 پست
تایپک های قبلتو خوندم گلم، بنظرمن اگر توی کارخیر هی وقفه بندازین خوب نیست، برین جلوشرایطتتون رو بگین ...

عزیرم میتونه مشکل نداشتن ماشین خست بنظرم وگرنه الان برای کارهای اولیه همچی اوکیه فقط موندیم ک آیا دختر خانوم هم راضیه یا ن ک امیخایم قبل از خاستگاری بفهمیم ی موقع ضایع نشیم خخخخ اره مایحتاج رندگی رو صدرصد میتونه فراهم کنه

در آمد بالای ۷۰ تومن کلا طوری باشه من واسه خرید هیچ دغدغه ای نداشته باشمخونه و ماشین هم باید داشته ب ...

خب ببخشید طرف مگ سرش به سنگ خورده بیاد زن بگیره وقتی بازار آزاد پره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ببخشید طرف مگ سرش به سنگ خورده بیاد زن بگیره وقتی بازار آزاد پره؟؟

متوجه نشدم ؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عزیرم بزار بگم اینجا چطوری عقد میکنن بهتر بتونی راهنمایی بکنیببین شما ک بری خاستگاری یه و گل و شیرین ...

پس مثل خودمونید دیگه یعنی  کلا داماد تو عقد خرجی نمیکنه جز لباس و ارایشگاه بردن عروس حالا یه گل ماشین و دسته گل

ب نظرم اگه عروسی مختصر باشه بتونن بانظر هم یه خونه باوامم بخرن و بدن رهن شاید اولاش سخت باشه اما برد میکنن فقط یه زن همراه میخاد ادم گیرش بیاد

پس مثل خودمونید دیگه یعنی کلا داماد تو عقد خرجی نمیکنه جز لباس و ارایشگاه بردن عروس حالا یه گل ماشی ...

عزیرم ما یکسال بعد عروسی میگیریم ن اولش وام کلا ۷۰۰ تومن هست خونه نمیدن 

وقتی اینقدر پولدار باشه کسی مطمعن باش نمیاد زن بگیره

منم سرم به سنگ نخورده زن آدمی بشم که همیشه به فکر جیبم باشم مبادا به مشکل بخورم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
شما توقعتون بالاست اینو قبول کنید

توقعم بالا نیست ی زندگی خوب میخوام و میدونم لایقش هستم

خودت بدستش بیار ن پسر مردم

نمیدونم چرا انقدر داری سخت طرفداری پسرا رو میکنی عزیزم🤣

این من نیستم که باید خرج زندگی رو در بیارم وظیفه مرد هست

و این عقیده رو ندارم که زن باید کار کنه دستش تو جیب خودش باشه

اگه قرار باشه ازدواج کنم ی پله بالاتر نرم خب میشینم خونه بابام

عزیرم ما یکسال بعد عروسی میگیریم ن اولش وام کلا ۷۰۰ تومن هست خونه نمیدن

میدونم دیگه من برای بهتر زندگی کردن و کمتر خرج کردن پسر میگم کدوم شهرید بگردی پیدا میشه وام ازدواج و وام مسکن به علاوه رهن خونه ۱۲ت حقوقم خوبه خدایی دونفر خرج انچنانی نمیخاد البته اگر وام دختر خرج جهاز نخاد بشه تجربم اینه عروسی مختصر باشه چون حرف و حدیث انقد توشه ادم ب غلط کردن میندازه 

نمیدونم چرا انقدر داری سخت طرفداری پسرا رو میکنی عزیزم🤣این من نیستم که باید خرج زندگی رو در بیارم و ...

بشین خونه بابات عزیزم چون شما رنگ ۷۰ ملیون هم تو عمرت ندیدی ولی از مردم توقع داری

بشین خونه بابات عزیزم چون شما رنگ ۷۰ ملیون هم تو عمرت ندیدی ولی از مردم توقع داری

حالا شما چرا فشاری میشی از حرفی که من زدم و راحت داری بی احترامی میکنی؟!!!! 

تاپیک زدی و من نظر دادم مخالفی مثل ی آدم با شخصیت بگو مخالفم

2810