2777
2789
عنوان

همگی نظر بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 60 پست
ما تو روستاییم ولی فاصله امون تاشهر 5دقیقه است، مااینجا خانواده متوسط، کمه کمش پسره باید کارداشته با ...

کار ک باید داشته باشی بدون کار ک نمیشه اینجا جهیزیه بزرگ رو داماد میگیره

با ۵۰ کل عقد رو ما جم میکنیما

بستگی به منطقه زندگیتون داره عزیزم، تومنطقه ما اینجوریه همین چندشب پیش خاستگاری پسرخالم بود

3میل پول دسته گل داد 2میل داد ازاین مینی کیکا گرفت وحالا 500 600هم شیرینی، ویه نشون شد 10میل

حالا عقد ک هزینه شامش باخانواده عروسه

ولی دوماد باید هزینه ارایشگاه،ولباس عقد عروسو بده

باید برن خرید عروسی ک مثلا لوازم ارایش ومانتوشلوار و حوله وچمدون و...  اینا میخرن، 

هزینه عکاسی وموزیک ودکور ومیوه وشیرینی هم داماد هم عروسه اینم به پای داماده، ازطرفی حلقه، زیرلفظی هم هستش

بازم میگم ما رشتی هستیم اینجوریه این طرف شمارو نمیدونم

ایشالله ک وصلتتون جوربشه وخوشبخت بشن💛

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار ک باید داشته باشی بدون کار ک نمیشه اینجا جهیزیه بزرگ رو داماد میگیره

اره طرف ماهم وسایل بزرگ 3 قلم یا 4قلمشو داماد میگیره مثل یخچال، تلویزیون، فرش 

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺
بستگی به منطقه زندگیتون داره عزیزم، تومنطقه ما اینجوریه همین چندشب پیش خاستگاری پسرخالم بود3میل پول ...

ما هم این چیزارو داریم ولی مال شما بیشتره عزیزم درکل میخام نظرتو بدونم بااین اوضاع خاستگاری رفتن درسته یا اشتباهه؟

با ۵۰ کل عقد رو ما جم میکنیما

عقد که با شما نیس.ما اصفهانیم داماد باید خونه داشته باشه یا پدرش بهش بده بقیه چیزا راهم توافقی هست دیگه ولی مسکن مهمه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
آپشن پسر ۱۰۰ ملیون سرمایه درامد ماهی ۱۲ ملیون و یه موتور

۱٠٠ میلیون پس انداز؟ اگه پس اندازه خیلی کمه فقط پول پیش خونه با ماهانه پنج شش میلیون اجاره میشه مگر اینکه خانواده بتونن کمک کنن چون الان دو تیکه بزرگ جهاز معمولا با داماده بخاطر اینکه واقعا گرونیه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
الان کی مسکن داره خواهر جان

والا شهر ما اصولا پدرا به پسراشون خونه میدن دخترا هم جهازشون خیلی کامله دیگه بقیه کارا هم با خود پسره البته پدر عروس هم خیلی باید هزینه کنه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ما هم این چیزارو داریم ولی مال شما بیشتره عزیزم درکل میخام نظرتو بدونم بااین اوضاع خاستگاری رفتن درس ...

تایپک های قبلتو خوندم گلم، بنظرمن اگر توی کارخیر هی وقفه بندازین خوب نیست، برین جلوشرایطتتون رو بگین دختره با برادرتون اشنا بشه، شاید خوشش بیاد وراضی باشه

مخصوصا ک باباش ازبرادر شما خوشش میاد وقشنگ میشناستش، ولی اینم درنظر بگیرید ک برادرشما میتونه پول رهن خونه رو جور کنه، یامثلا خانواده حمایت گری داره؟ 

اگرنمیتونه خونه کرایه کنه وامورات اولیه زندکی رو تامین بنظرم بزارین یکم برادرتون بیشتر پس انداز کنه، با پولش طلا بخرین سرمایه اش بی ارزش نشه، میترسم برین وبله بگن بعد نتونین انتظارتو براورده کنین به مشکل بوخورین

خب ببین گلی 

یه خواستگاری گل و شیرینی میخواد حالا باید زنی بگیره که دختر قانع و جمع کنی باشه 

یه نشون .یه حلقه .یه سرویس حداقل میزان طلاهاییه که باید بخره 

لباس عقد و ارایشگاه و گل ومیوه با پسره البته ما رسم داریم شام عقدو سمت دختر بدن 

حالا اما هزینه البوم عکس و فیلم بردارم جداس در کل ۱۰۰ ت تو عقد تموم میشه اما ب نظرم اگر توافق کنن دو طرف پسر و دختر کلا عقدو عروسی یکی باشه با فقط عقد محضری و عروسی هم خیلی خلاصه پول وامشونو بتونن یه خونه هرجای شهر هرچقدم کوچیک بخرن جلو میفتن

خب ببین گلی یه خواستگاری گل و شیرینی میخواد حالا باید زنی بگیره که دختر قانع و جمع کنی باشه یه نشون ...

عزیرم بزار بگم اینجا چطوری عقد میکنن بهتر بتونی راهنمایی بکنی

ببین شما ک بری خاستگاری یه و گل و شیرینی میبری و بله رو دادن میرید عقد میکنید و ناهار با عروسه بعدش خرید از حلقه و لباس و کیف و...هم عروس می‌خره هم داماد بعدش یکسال نامزد و عروسی میگیرن

در آمد بالای ۷۰ تومن کلا طوری باشه من واسه خرید هیچ دغدغه ای نداشته باشم

خونه و ماشین هم باید داشته باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
2810