2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14862 بازدید | 324 پست
سلام عزیزم شما گفتید روزی۳۰تا۵۰صفحه بخونیم میرسیم؛چطوری ۳۰تا۵۰صفحه از هرکتاب بخونیم🤔روزنامه وارم بخ ...

سلام گلم.

وقتی برنامه ریزی کنی و ببینی وقت کم داری مجبور میشی سرعت مطالعتو ببری بالا.

البته بهت حق میدم اوایل سخته. منم اینطوری بودم ولی دیدم نمیرسم تموم کنم شروع کردم به سریع خوندن و حتی روزنامه ای خوندن و تند تند هایلایت کردن برای دور دوم که مرور کنم.

تازه من ایده آلم خوندن روزی ۱۵۰ صفحه از هر سه تا حیطه بود

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ممنونم عزیزم 🌷🌷🌷♥️

خواهش میکنم فقط حواست باشه به محض تموم شدن دانشگاهت فرداش بری دنبال کارای فارغ التحصیلیت چون حدود یکی دوماه دوندگی داره مخصوصا اگر دانشگاه آزاد باشی بیشتر اذیتت میکنن. تازه باید یه استعلام هم از وزارت خونه بگیرن پروسه اش طول میکشه.

من خودم با اینکه قبول شده بودم بخاطر اینکه اصل مدرکم صادرنشده بود و نامه از دانشگاه گرفته بودم میخواستن حذفم کنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جون وقتی به فرض قبول بشیم برا مصاحبه چقدر وقته مطالعه و تمرین داریم

امسال برای آموزگاری حدود یک ماه فرصت بود

برای دبیری حدود دوماه

برای مصاحبه نگران نباش مثه مرحله کتبی سنگین نیست. فعلا تمرکزت بروی مرحله اول باشه

سلام‌گلمشما باید با مدرک کارشناسیت اقدام‌کنی. اگر بلافاصله بعد لیسانست رفتی ارشد احتمالا اصل مدرک کا ...

چندسال بعداز اتمام کارشناسی، ارشد رو.گرفتم، مدرک موقت دستمه، اصلش رو ندارم، اصلش رو برای ثبت نام ارشد میخان یا کپی یا موقتو؟

اگه بگیم دانشجوی ارشد هستیم باز اصل مدرک رو میخان؟   

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چندسال بعداز اتمام کارشناسی، ارشد رو.گرفتم، مدرک موقت دستمه، اصلش رو ندارم، اصلش رو برای ثبت نام ارش ...

چون ارشدتون نیمه تمامه باید با مدرک کارشناسی شرکت کنید. خب برین دانشگاه کارشناسی اصل مدرکو بگیرین.

وقتی قبول شدین باید اصل مدرک یا گواهی موقت که اعتبارش تمام نشده ارائه بدین. 

سلام گلم.وقتی برنامه ریزی کنی و ببینی وقت کم داری مجبور میشی سرعت مطالعتو ببری بالا.البته بهت حق مید ...

اصلا نمیتونم تصور کنم ۱۵۰ صفحه بتونم بخونم؛ساعت مطالعمم ببرم بالا بازم خیلی باشه کلا۳۰.۴۰صفحه از تمام کتابا بتونم بخونم 

چون اگر خوب نخونم نمیفهمم چی خوندمه

برای مصاحبه یه روز باید برین تحویل مدارک و انجام معاینات پزشکی(قد و وزن و فشار و چشم واینا) و هرچی ل ...

سلام عزیزم یسوال درمورد آزمون داشتم میشه بمن کمک کنی فداتشم مرسی

سلام عزیزم منابع آزمون استخدامی  هرسال عوض میشه؟ و اینکه امتیاز های که برای مصاحبه لحاظ میشه رو میشه بگی بی زحمت؟ 

من تازه وارد دانشگاه شدم رشته علوم تربیتی  ولی می خوام ۴ ساله رو ۳ سال بخونم یعنی ترم تابستون هم بردارم و از الان بخونم برای آزمون اگه منابع تغیر نکنه و شروع کنم به حفظ کردن قرآن و عضو بسیج  شدن

خدایی که آرامش من است🙂❤️
سلام عزیزم شما روزنامه وار میخوندین یا کامل مثل شب امتحان حفظ میکردین؟ نمرتوندبدون سهمیه بومی چند شد ...

سلام من اوایل به صورت شب امتحانی میخوندم دیدم حجم کتابا زیاده فرصت نمیکنم تموم کنم. بعدش شروع کردم روزنامه ای خوندن ولی نکته ها را هایلایت میکردم و آخر تایم درس خوندنم اگر وقت زیاد می آوردم توی همون روز یبار دیگه نکته هارا میخوندم‌.

نمره دقیقم یادم نیست صد و خرده ای شد بدون سهمیه 

سلام عزیزم منابع آزمون استخدامی هرسال عوض میشه؟ و اینکه امتیاز های که برای مصاحبه لحاظ میشه رو میشه ...

سلام گلم.

خیلی کار خوبی میکنی که از الآن به فکر هستی. منابع چندسال یکبار عوض میشه . آخرین بار سال۱۴۰۱ عوض شده معلوم نیست دفعه بعد کی باشه.

مدارک امتیاز آور خیلی زیادن همش یادم نیست،توی اینترنت یا کانالای استخدامی آموزش پرورش سرچ کن. یادمه گواهی مهروامضا شده از فعالیت های جهادی، داوطللبانه، بسیج، خیریه ها، دوره های تابستانی دارالقرآنی با مهر سازمان تبلیغات، لوح تقدیر های استانی و کشوری، کسب مقام در مسابقات ورزشی استانی و کشوری، گواهی مهارت آموزی از سازمان فنی حرفه ای، مقاله با درجه  علمی پژوهشی، کتاب و‌‌‌...

سلام گلم.خیلی کار خوبی میکنی که از الآن به فکر هستی. منابع چندسال یکبار عوض میشه . آخرین بار سال۱۴۰۱ ...

فعلا که عزیزم نا امید شدم میگن ازمون استخدامی از سال ۴۰۴ برداشته میشه 

خدایی که آرامش من است🙂❤️
فعلا که عزیزم نا امید شدم میگن ازمون استخدامی از سال ۴۰۴ برداشته میشه

نگران نباش. هرسال تعداد زیادی بازنشسته میشن و نیرو کم میارن. ورودی از دانشگاه فرهنگیان هم بازم جوابگو تعداد بازنشسته ها نیست