2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 15308 بازدید | 326 پست

اسی میشه جواب بدی

من چندتا کتابو خوندم با تستهاش،الان یادم نمیاد چیزی ازش، چیکارکنم😓؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم من میخوام امسال شرکت کنم و میخام شروع کنم بخونم میگن ممکنه منابع عوض شن درسته؟!بعد الان عمومی ...

سلام‌گلم.‌تا دفترچه‌نیاد نمیشه قطعی گفت منابع عوض میشه. ولی به نظرمن چون تازه دوساله منابع عوض شده به این زودی منابع تغییر نمیشه مگر اینکه چندتا دونه کتاب عوض بشه نه همش.

بله عمومی و اختصاصی ها مشترکه فقط تخصصی ها متفاوته. 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی هستی سوال منم جواب بدی؟من مدرک کارشناسی رو موقتش رو دارم، اصلش نمیدونم کجاست و اینکه کارش ...

سلام‌گلم

شما باید با مدرک کارشناسیت اقدام‌کنی.

اگر بلافاصله بعد لیسانست رفتی ارشد احتمالا اصل مدرک کارشناسیت هنوز صادر نشده بوده گواهی موقت بهت دادن بردی برای ثبت نام ارشد. پس باید بری دانشگاه کارشناسی اصل مدرکو بگیری،برای خودمم همینطور شد امسال رفتم دنبالش گرفتم‌چون بم گفته بودن اصل کارشناسی دوسال دیگه صادر میشه جاش مدرک موقت بهم داده بودن.

یا اینکه اصل کارشناسی بهت دادن بردی برا ثبت نام ارشدت و تو بایگانی دانشگاه ارشدت هست.

درهر صورت برای ثبت نام الآن اصل مدرکو نمیخوان فقط معدل و تاریخ فارغ التحصیلی باید بدونی. ولی بعدا که ان‌شالله قبول شدی برای مراحل مصاحبه باید اصلشو ببری

مثل اینکه تو آزمون جدید آموزکار ابتدایی نمیخان نوشته دبیری و هنرآموزی فقط ‼️استخدامی ویژه آموزگار ...

نه گلم میخوان هرسال ، فقط دفترچه هاش جداست و با فاصله منتشر میشه .‌بلاخره هرسال تعداد زیادی بازنشست میشن باید جاش نیرو جدید بگیرن.‌تعداد دانشجوهای فرهنگیان  هم که هرسال فارغ التحصیل میشن کمتره

اسی جون بهت تبریک میگم چقدر دلت پاکه و خوش اخلاقی که جواب همه سوالات رو با آرامش ونیت پاک میدی ان شا ...

مرسی مهربون🌻. نظر لطفته عزیزم🤗.

به نظر من دبیری بهتره. چون ۴ روز در هفته سرکار میری ولی آموزگاری ۵ روز در هفتس. و همون یک روز برای یک خانم غنیمته. و از نظر تدریس چندتا مدرسه میری و تنوع داره. فقط چالش اصلیش ارتباط با نوجونا تو سن بلوغه که اونم بعد چندماه دستت میاد چیکار کنی.

نگران ظرفیت شهر نباش. جوری بخون که از نظر نمره نفر اول شهرت بشی حالا ظرفیت چه ۳ نفر باشه چه ۳۰۰ نفر.

اتفاقا ظرفیت کمتر که باشه انگیزت بیشتره

سلام گلم.خواهش میکنمببین اول از دانشگاهت بپرس چندماه طول میکشه مدرک موقت و مدرک اصلیت صادر بشه. چون ...

سلام گلم ببخشید ی سوال داشتم 

من تا بهمن انشالله فارق التحصیل میشم 

به نظرتون میرسم آزمون امسال رو شرکت کنم که از همین الان بخونم آخه بچه کوچیک دارم والانم باردارم میگم نکنه این همه وقت بزارم بخونم بعد برا فارق التحصیلی گیر بدن

شنیدم ثبت نام آزمون احتمالا بهمن ماه باشه

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
عزیزم میشه بپرسم ازتون من خردادماه فارغ التحصیل میشم یعنی امتحانای آخرم اونموقع هست الان اگه آزمون ا ...

گلم باید منتظر دفترچه باشی ببینی قانون امسال چیه.

پارسال گفته بود حداکثر دوماه بعد از روز ثبت نام فرصت فارغ التحصیلی داری. یعنی ثبت نام که ۲۰ بهمن بود تا ۲۰ فروردین فرصت بود . خود آزمونم اردیبهشت برگزار شد. 

اسی میشه جواب بدیمن چندتا کتابو خوندم با تستهاش،الان یادم نمیاد چیزی ازش، چیکارکنم😓؟

نگران نباش منم همینطور بودم دقیقا. میدونم چه حس بدیه

حتما باید مجدد مرور کنی و تست بخونی.

من وقتی یه دور کامل همه منابعو خوندم دو هفته تا آزمون فرصت داشتم فقط وقتمو گذاشتم برای مرور 

طلایی ترین قسمت درس خوندن همون یک ماهه آخره که مرور میکنی.

البته شما مثه من نذاری برای دو هفتع آخر. برنامه ریزی کنید حداقل یک ماه زمان میخواد وگرنه بخوبی نتیجه زحمتات نمیگیری

سلام گلم ببخشید ی سوال داشتم من تا بهمن انشالله فارق التحصیل میشم به نظرتون میرسم آزمون امسال رو شرک ...

سلام گلم بله میرسید ثبت نام کنید. باید با دانشگاه هماهنگ بشی بپرسی معدلت و تاریخ فارغ التحصیلیت کی هست موقع ثبت نام وارد کنی بعدش تا موقعی که نتایج بیاد فرصت داری بری اصل مدرکتو بگیری

تو دفترچه پارسال گفته بود حداکثر دوماه بعد از روز ثبت نام فرصت فارغ التحصیلی داری. یعنی پارسال ثبت نام که ۲۰ بهمن بود تا ۲۰ فروردین فرصت بود . خود آزمونم اردیبهشت برگزار شد.

درباره بارداریت نگران نباش الان فرصت خوبیه نسبت به سال دیگه! حتما تلاش کن امسال قبول بشی. اتفاقا یکی از همکارا که با من قبول شد باردار بود بچه دومش بود. روز مصاحبه۶_ماهه بودن نگران بود ردش کنن ولی قبول شد الانم تازه زایمان کردن

همزمان میشه هم اموزگاری شرکت کرد هم دبیری شما که دبیری هفته ای چند روز درس میدی

نه حقیقتش پارسال نمیشد مگر اینکه تو دفترچه امسال قانون عوض بشه.

ولی پارسال میشد همزمان با آزمون کیفیت بخشی که برای معلم پرورشی و مشاوره و تربیت بدنی بود دوتا آزمون شرکت کرد.

کلا باید معلما ۲۴ ساعت در هفته سرکار باشن. حالا با توجه به تایم مدارس فرق میکنه. ابتداییا ۵ روز. دبیرای متوسطه ۴ روز، دبیرای هنرستان ۳ روز 

نه حقیقتش پارسال نمیشد مگر اینکه تو دفترچه امسال قانون عوض بشه.ولی پارسال میشد همزمان با آزمون کیفیت ...

ممنون دوست عزیز موفق باشی،🙏🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷