2777
2789
نه شاپرک فقط به شما ربط... نداشت شما هک نشدید بعید میدونم الان بهتون توضیح میدم چه اتفاقی افتاده احتمالا.....شاپرک با احساسات همه بازی شد و به مسخره ...پس به همه ربط داشت...بعد فرناز گفت که ترکید حالا چرا نمیدونم ولی ما هم میخواستیم که پاک بشه......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه شما میرفتی تمام پست هات رو پاک می کردی ولی پست اهو می میوند تا من بیام ببینم چه جوری از طرف من پست گذاشته این حق من بود درسته ؟
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
ببین من ساعت 12:30 امدم دیدم 3 صفحه ایی از اخرین پستی که من دیدم گذشته و ول ولایی بود که خاطره و شاپرک حامله هستن....ولی من هیچ پستی از خاطره ندیدم فقط پست تو رو دیدم....زنگ ردم به صوفی گفتم راسته گفت اره خاطره صبح نوشته که حامله است و عصر میاد تعریف میکنه و رفته ...من زنگ زدم به خاطره جواب نداد....رفتم کل 3 صفحه رو دقیق خوندم دیدم متن ایی که خاطره نوشته حامله است تو پست اهو بود !!رفرش کردذم دیدم تو پست خاطره هاست....و پست شما:
از طرف خاطره :من حامله هستم چند روزه کارم گریه است و الان دارم گریه میکنم ...و عصر میام واستون تعریف میکنم...بچه ها ناراحتتتتتتتتت و دلداری هایی که به سارا دادند وبحث مین و نارنجک صوفی.....

داشته باش بعدش....
سمانه من منتظرم زود بنویس

شاپرک جون بهت کاملا حق میدم. اما اگه 10 نفر بالای تاپیک گزارش پست نامناسب هم بکنن تاپیک میترکه
حالا کمی آروم باش . اگه اینجا نیایی خودم میام کرج دوباره به زورم شده میارمت...قهر نداریم.....منم دیروز رو حرف اینکه یکی از من ناراحت شده خیلی ناراحت شدم اما گفتم تو دوستی پیش میاد
اهو به نظرم با کاربری شما نیومده...هدر شما رو احتمالا با فتوشاپ برداشته .و یه شماره به پست هاتون اضافه کرده و با لحن خودتون هم نوشته و با پست خودش فرستاده چون قبل همش خودش پست گذاشته بود.....یعنی هدر عکس بوده که گذاشته و به اضافه یه متن....پس اصلاااااااااااااااااااا نگران هک شدن و اینا نباشید حداقل از جانب اهو
همه کلی ناراحت مخصوصا سرور که به منم گفت رفته واسه خاطره دعا کرده و واسش صبر خواسته همه دلداری به خاطر بعد تو امودی گفتی منم باردارم و روم نشده بگم تا یکی قبل من بیاد بگه!!!! ذوق واسه شاپرک چون میدوسنتن که میخوای...ازت شیرینی خواسته بودن و .....و گفته بودی نینیت اسفند میاد و قرار بعدی باید شیرینی میدادی....
خلاصه....کلی پست با این رو این 2 تا موضوع....
آهان فکر کنم کاربری خودش رو مرتب تغییر نام میداده... که صفحات قبل اسم ها تغییر میکرده

واقعا با اعصاب من چند ساعتی بازی شد خیلی برای خاطره جون نه که بگم غصه نگران بودم

تا از خرید اومدم اومدم اینجا
الانم همسری میگه چی شده و چرا حواست اینجا نیست
یه دو ساعتی ملت سرکار بودن ...تا اینکه خاطره به من زنگ زد که چی شده و این اس ام اس که بچه ها دادند و اینا چیه تو هم زنگ زدی...من چرا مهم شدم!!!منم جریان رو گفتم و سریع شک کردم و خاطره هم گفت برو به بچه ها بگو من نوبدم و چون پست تو هم شاپرک یکی بود فهمیدیم که تو هم نبودی.....
یه دو ساعتی ملت سرکار بودن ...تا اینکه خاطره به من زنگ زد که چی شده و این اس ام اس که بچه ها دادند و اینا چیه تو هم زنگ زدی...من چرا مهم شدم!!!منم جریان رو گفتم و سریع شک کردم و خاطره هم گفت برو به بچه ها بگو من نوبدم و چون پست تو هم شاپرک یکی بود فهمیدیم که تو هم نبودی.....
2810