2777
2789
سلام به همه ی مامانای خوشگل.....
خوبید خوشید....
خداروشکر بهتون خوش گذشته....
سپید جون خیلی همت کردی افرین.....

منم عکس میخوام...یکی بذاره وبش با رمز...مثل من دیگه...افرین دخترای خوب
من و سرور طاقت نداریم...
سحرناز جان الهی بگردم ک میدونم چی میگی....حتما پرهام اب شده....مبین هم هفت هشت روز اسهال بود...عکس جدید بذارم انگار به ده ماهگیش برگشته....بدون اغراق خیلیییییی کوچولو و لاغر شده...
منم کشت مدفوع دادم پاک بود
ب نظر من تا دوشنبه سه روزه...دختر انتی بیوتیک رو بده.....بچه تموم میشه....اسمشو میشه بگی؟
*ان هو الا ذکر و قران مبین*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات سروری...تو رو خدا دادو بیداد راه ننداز...الان چند تا دونه میزارم...اگه میتونید صبر کنید بزارم تو وبلاگ

فکر کنم فقط من هستم فعلا که می تونم عکس بزارم..البته بگم کیفیت عکسای من خوب نشده
دخمل طلای من الان در آغوشمه
سلام هدی جئن...خوبی؟ مبین خوشگله خوبه؟
واقعا واسم سخت بود اما دلم نیومد نرم و دوستان گلم رو نبینم...ههههههههههه...بالاخره خودمو رسوندم

مبارکه صوفی جون...پس بالاخره عکساش اماده شد
سلام هدی جان خوبی مبین خوبه ؟ الهی بگرم موطلایی هم که خیلی تپل نبود حالا دیگه از این بعد ایشالا تپلی میشه

گلی جونم خوبی ؟ باران خوبه ؟

سپید جونم منتظرم دست بجنبون !

صوفی میدونم که به خاطر من و فراز دوربین نبردی فدات بشم من ( سرور خود تحویل گیر )
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام هدی جان خوبی مبین خوبه ؟ الهی بگرم موطلایی هم که خیلی تپل نبود حالا دیگه از این بعد ایشالا تپلی میشه

گلی جونم خوبی ؟ باران خوبه ؟

سپید جونم منتظرم دست بجنبون !

صوفی میدونم که به خاطر من و فراز دوربین نبردی فدات بشم من ( سرور خود تحویل گیر )
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلاااااااااااام .خوبین همگی ؟؟؟

خوش گذشت ...... منم که خیلی دلم پیشتون بود ..... اما به سمانه گفتم موردی بود باید بیمارستان میبودم .......
منم عکس میخوام .....

صوفی جون مبارکه عکسهای پسملی
سحرناز ایشالا پسملی زودتر خوب شه .... به نظر منم اگه اینقدر طولانی شده انتی بیوتیک بده ....... راستی تب هم داره ؟؟؟؟؟؟

سپید جون ماشالا به همتت .... دوست داشتم همتونو ببینم ......شانسم نشد .....
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
به به ....... چه مامانا و نی نی ها نااااااااااااازی ....... همگی خوشگل و سرحال ...... ایشالا همیشه شاااااااد باشن
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
سلام ارغوان جون...مثل اینکه قسمت نیست ببینمت...حتی میام نزدیک خونتون اما بازم نمیشه...منم خیلی دوست داشتم ببینمت ...از سمانه جون احوالتو پرسیدم..گفت مشکل داری نمی تونی بیای...انشاؤالله دفعه های بعد

سلام صدیقه جون...خوبی؟
هانا خوشگله خوبه؟
عکسو دیدین پاک کنم؟
مرسی سپید جووون . آره کم سعادتی منه ...... خیلی دوست داشتم خودت و علی پهلووون رو ببینم ..........

مرسی از عکس ...... من دیدم ......
مرسی سرور جون خوبیم خدا رو شکر باران تا حالا رکورد 15 قدم رو داشته ههههههه چه مامان بیکاریم قدمهاشو میشمارم :) تازه دور هم میزنه فراز خانمون چطوره ؟

سپید اون پسر فشنت رو میخوام بخولم اخه این چه عکس ریزیه ؟ معلوم نیست کی به کیه تو وبلاگ درست حسابی بزار تا دلمون شاد شه

سحرناز جون ایشا... زودی پرهام خوب بشه واااای که مریضی بچه ها خییییییلی سخته باران هم یه کمی شله حالا نمیدونم مشکلی داره یا در این حد طبیعیه

دوستون دارم زودی عکس بزارییییییییییییییییییییین