2777
2789
هیچی دارو نداد اصلا
گفت باید جواب آزمایش کشت مدفوع بیاد اونم دوشنبه میاد
نمیدونم چیکارکنم دفعه قبل دکتر خودش یه آنتی بیوتیک داد باز نشده است میخواستم اونو بدم بام گفتم شاید جواب آزمایش بیاد این انتی بیتویک دیگه بده تداخل داشته باشه
الان تاروزی 7 یا 8 بار شکمش کار میکنه بچم داره آب میشه هرچی هم هر کی گفته دادم فایده نداشتهههههههههه نمیدون باید تا دوشنبه صبر کنممممممممممم یا خودم اون آنتی بیوتیک رو بدم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه

جای همه دوستانی که دیروز نبودند واقعا خالی بود

خیلی خیلی خوش گذشت....دلم برای همه نینیها و مامانها واقعا تنگ شده

سمانه جون منم با وسط هفته و پارک لاله خیلی خیلی موافقم

من با هر سختی که بود بالاخره خودمو به پارک رسوندم...اما موقع برگشت صوفی جون و همسر مهربانش منو رسوندند...اینقدر دعات کردم مامان مهربون....دست گلت درد نکنه...حسابی به زحمت افتادین....شرمنده خودت و همسرت شدم حسابی...اون سفید برفی خوشگلتو ببوس

من همه مامانها رو قبلا دیده بودم و خیلی خیلی خودشون و نینیهاشونو دوست داشتم
اما فهیمه جون خیلی خانم مهربون و خوبی هستی...به آدم آرامش میدی... فدای اون حدیث برم که تا نگاش میکردم جیغ میکشید...ببوسش هزارتاااااااااااااااا
دخمل طلای من الان در آغوشمه
سلام به همگی.....

روزتون به خیر و شادی.........

سحرناز چی شده پرهام؟ چرا؟ هنوز خوب نشده؟ عزیزممممممممم....

سروری فکر کنم اول هفته است همه کلی کار سرشون ریخته... جات خالی بود شدیدددددددد....دلم برات تنگیده
سرور جونی جات حسابی خالی بود...کلی به یادت بودیم....فراز نانازی رو ببوس

سحرناز جون غصه نخور.... انشاءالله که پرهام زودی خوب میشه و امیدوارم اصلا احتیاجی به آنتی بیوتیک نداشته باشه
جات حسابی خالی بود

هدی جونم انشاءالله این دفعه حتما حتما بتونی بیای...جات خودت و پسر موطلایی نازت خیلی خیلی خالی بود
دخمل طلای من الان در آغوشمه