2777
2789
اهو عجب ادمی هستی خدا وکیلیییییییییییی من خودم پستی که بهار گذاشته رو تو تاپیک قبلی ازت دیدیم که نوشتی من نمیدونستم اینهمه ناراحت میشید و اینا حالا میگی من نبودممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!البته من نصف نوشته رو نفهمیدم چی میگی!!!!فقط گرفتم که میگی من نبودم!!!!یکی از طرف من نوشته...فکر کنم منظورت همین بود....من که عمرا باور کنم ببخیشیدا .....
آهو جون من واقعا نمی دونم اینجا چه خبره!!!!!!!!!!!!!!
کاش اون تاپیک حذف نمیشد تا بهتر بتونیم بفهمیم چی شده

احتمال هک کردن هم هست

من نبودم و نمی تونم قضاوت کنم

تنها اظهار نظری هم که کردم اینه که کار زشتی انجام شده حالا هر کسی که بوده

اگه شما نبودی من واقعا از زود قضاوت کردن معذرت می خوام...از دیشب با خودم میگم بعیده که 2 سال دوستی رو انسان با یک شوخی به هم بزنه و کلا گیج هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کار شما نبوده خانم محترم ، پس این چه پستی هست توی تاپیک آخری بعد این جریانات گذاشتی ....

آهو :‌
اول باید یه چیزی را بدونید بعدا بر سر زبونتون بیارید. الکی نمیشه به یکی مشکوک بود.
درسته که اینکار کار من بوده ولی بخدا من نمی دونستم که ناراحت میشین وگرنه عمرا اینکارو می کردم و الانم که خیلی ناراحتم . من هیچ وقت از اطلاعاتتون سوء استفاده نکردم اصلا به چه درد من می خوره . فقط و فقط و فقط یه شوخی بود اونم بهم زهر شد . می دونید من همتونو دوست دارم قسم هم می خورم که یک زنم . اولش که نوشتم می خواستم فقط سر کاری باشه و بعدا بیام بگم که سر کارتون گذاشتم ولی نمی دونستم اینطوری میشه.
حالا اگه کلا از دستم ناراحتید اینجا مطالبتونو بنویسید و نمی خواد واسه من اینجا پاک کنید. بزارید باشه و دیگه از این شوخیها نمی کنم که شما ناراحت بشید.
فقط می خواستم بگم که خیلی ناراحتید ؟ من از اینجا برم ؟ اگه منو بخشیدین بگید و اگه نه اشکالی نداره من میرم و دیگه هم نمی یام این سایت . دوستی های اینجوری که با شوخی از هم می پاشه را دوست ندارم.
دوستان گلم خداحافظ

واقعاً که آهو ......... این چه کاریه ...

خوب نیست آدم کار خودش رو گردن دیگرون بندازه ... خوبه بچه های اینجا من (بهار) رو کامل میشناسند ... خیلی زشته کارت ...
به خدا میومدی و راحت عذر خواهی میکردی و میگفتی اشتباه کردی ... همه بچه ها میپذیرفتند اما با این کاررررررررر
فهیمه باور نکننننننننننننننننننننننن ...خودش بود بابااااااااااااااااااااااااااا حالا واسه چی زده زیرش من موندم ولی خودش همین پست بهار رو گذاشت من دیدیمممممممممممممممممم
میخواستم از چند صفحه اخر پرینت اسکرین بگریمم و ایمیل ها رو بردارم فرناز به خواسته خودمون سریع پاک کرد.....وگرنه الان اهو نمیتونست بزنه زیرش ..........دارم شاخ در میارم به خدااااااااا