2777
2789
سمانه جون من جمعه رو 100% می تونم بیام و ok هستم... وسط هفته 50% بتونم بیام

می گم آهو خوبه نگفتی اصلا خود خاطره بوده اومده شماها رو گذاشته سر کار!!!!!!!!!!

بچه ها ول کنید دیگه..... بهار و سمانه و ملیحه هیچی نگید ... هر چی کش بدیم بهتره.... اصلا راجع به اون قضیه دیگه صحبت نکنیم لطفا
سمانه جون من جمعه رو 100% می تونم بیام و ok هستم... وسط هفته 50% بتونم بیام

می گم آهو خوبه نگفتی اصلا خود خاطره بوده اومده شماها رو گذاشته سر کار!!!!!!!!!!

بچه ها ول کنید دیگه..... بهار و سمانه و ملیحه هیچی نگید ... هر چی کش بدیم بهتره.... اصلا راجع به اون قضیه دیگه صحبت نکنیم لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سمانه اون روز داشتم وبلاگ کیمیا رو میدیم مامانم اومدن گفتن واییییییییییییییییییی قربون پریام بشم
گفتم مامان این پریا نیست که
مامانم گفتن وای چقدر شبیه پریاس
بردیا هم نوزادیش به نظرم شبیه پریاس
سمانه و خاطره خوشحالم که از مهد گلاتون راضی هستین
ر
Lilypie Maternity tickers
وای با یک شوخی مسخره چقدر همه رو به هم ریختی من ببخشید فقط میخوام اینو بگم میخواستم بحثو عوض کنم که عکس گذاشتم ولی نشد فقط بذارین اینو بگم
ما طبیعیه که طرف بهار و خاطره و سمانه رو بگیریم چون اگه چیزی تو چنته داشتن همه چیزشونو رو نمیکردن و اینقدر با هم راحت نبودن
ر
Lilypie Maternity tickers
سمانه خانم حواست به حرف زدنت باشه ها ... داری در مورد عروسم صحبت می کنیا.... حالا درسته قلدره اما شبیه پسرا نیست

بهار آهو هم می خواد جو ما رو از هم بپاشه. پس اصلا فراموش کن لطفا

سمانه این هفته یعنی فردا؟؟؟؟ اگه بچه ها پایه باشن من میام

ملیحه راست می گی عکسای بچگی های بردیا و پریا شبیه هم بود. مخصوصا موهاشون.هههههه
بهبه اهو خانم تشریف فرما شدید ؟

اتباه بزرگ بچه این بود که خیلی زود عجله کردن واون تایپیک رو ترکون به همین خاطر دیوار حاشا هم بلند می شه اگر اون تایپیک موجود بود دیگه هیچ حرفی باقی نمی موند

اهو من اومدم دیدم بچه میگن اهو از طرف تو پست گذاشته خودت جای من بودی وک بهت وارد نمی شه که طرف چه جوری از نام کاربری من استفاده کرده هزارتا فکر میاد تو سرت حالا من چیزی ندارم که دلم بلرزه ولی خوب ادم هزارتا فکر می کنه

من نمی دونم قضیه از کجا شروع شد ولی همه بهم ریخته بودن

اخه اگر کار تو نبوده چه طور همه گفتن تو پست گذاشتی مثلا چرا ملیحه مامان پریا رو متهم نکردن که کم میاد یا کسای دیگه رو بلاخره یه چیزی بوده دیگه من دیروز بهت گفتم بیا توضیح بده چی شده

بهار م ازت یه پست گذاشت که گفته بودی می خواستی شوخی کنی وحالا می گی من نبودم
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
من میگم اگر هم میگه من رو هک کردن اوکی اما حق نداره اسم کسی رو ببره ... من اینقدر حالم بد بود دیروز که چقدر بیکارم بیام آهو خانم رو هک کنم و با اسم اونو بقیه اینکار را رو بکنم ... عجب بابا

اما کی بود که همیشه بکگراند صفحه ها رو تغییر میداد و هزار تا کار دیگه میکرد
هنوز هم اعتقاد دارم کار خودته و میگم خانم نیستی و مرد ...

هرچی هم دوست داری بگو .... اگر هم زن هستی به قول شاپرک خدا به داد خانواده برسه که چه فتنه ها سوار میکنی
شاپرک جان سلام .. اگر هم اون تاپیک پاک نمیشد ... اون پست هاشو هرکس میتونه پاک کنه
مثلاً بعدش من رفتم دیدم ، پست هایی که از شما و خاطره گذاشتند ، دیگه نیست ... فقط اون پست

اگر راست میگی ، پس اون چه پستی بود گذاشتی آهو که نوشته بودی، من یهکاری کردم الان بچه ها اینجوریند بعدش گفتی کلی خندیدم ... واقعاً که ..............