2777
2789
هرچقدر که تونستی من نیت کردم سه روز که روز شهادت خانم فاطمه زهرا هم بود نبت کردم سه روزه سه هزارتا ص ...

باشه عزیزم ممنونم 

عزیزم میشه برام دعاکنی😔😔😔۱۸ سالمه و خیلی دعاهای شیطانی برام گرفتن 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ممنونم عزیزم میشه برام دعاکنی😔😔😔۱۸ سالمه و خیلی دعاهای شیطانی برام گرفتن 😭😭

الهی بگردم عزیز دلم حتما برات دعا میکنم میتونی اسمت رو بگی تو نمازهام برات دعا کنم اگر لایق باشم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

ازدواج باکسی که دوسش دارم وخداروشکرالان همسرمه

😍😍خوشبحالت، تو رو خدا دعا کن جواب منم بدن من دختر بدی نیستم اما نمیدونم چرا از بچگی حتی ی بارم حاجت روا نشدم همیشه هم ب خودم دلداری میدادم ک شاید خدا ی حاجت محالمو میخواد بهم بده ولی دیگ ب تهش رسیدم اگ اینبارم بی جواب بمونم دیگ اگ بخوامم نمیتونم دیگ اعتقادی داشته باشم

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
الهی بگردم عزیز دلم حتما برات دعا میکنم میتونی اسمت رو بگی تو نمازهام برات دعا کنم اگر لایق باشم

ممنونت میشم دعاکنی😔😔😔بختمو بستن رزق و روزیمو همه چیزمو😭😭😭سمیه زاده صدیقه

😍😍خوشبحالت، تو رو خدا دعا کن جواب منم بدن من دختر بدی نیستم اما نمیدونم چرا از بچگی حتی ی بارم حاج ...

عزیزم امیدوارم حاجتتو بگیری اینکه حاجت نمیگیری دلیل بدبودنت نیست حتما باید صبور و قوی باشی

عزیزم امیدوارم حاجتتو بگیری اینکه حاجت نمیگیری دلیل بدبودنت نیست حتما باید صبور و قوی باشی

نمیدونم واقعا دیگ بریدم🤦🏻‍♀️انشالله ک خدا خاجتمو بده فقط همین ی بار

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫