2777
2789
خب باید چیکارکنیم چون من برای باطل سحرمیخام

نمیدونم عزیزم من به پیشنهاد دخترعمم سپردم یه خانوم که بلدبود برام انجامش داد نمیدونم که برای باطل کردن سحرهم جوابه یانه اگه میخوای بایدبپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم من به پیشنهاد دخترعمم سپردم یه خانوم که بلدبود برام انجامش داد نمیدونم که برای باطل کر ...

تروخدا بپرس خیلی درگیرم و اهل دعا و این چیزا نیستم بهت درخاست میدم ی پیامم میزارم ک فراموش نکنی

من حاجت محال ازش گرفتم مطمئن باش حاجت روامیشی شک ننداز به جون خودت که اینطوری خودتو دور میکنی ازشون

چ حاجتی؟ خاهش میکنم بگووو🙏🙏

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
من از حضرت رقیه حاجت گرفتم تو کربلا که بودم یک سید تو. مسجد ایرانی ها می‌گفت ائمه هدیه خیلی دوست دار ...

یعنی یه جوری خیالم راحت باشه که اگر 3000هزارتا خوندم مطمئن باشم حاجت روا؟

کمترباشه مشکلی نیست؟؟؟یا هرچقدر ک تونستم

هرچقدر که تونستی من 

نیت کردم سه روز که روز شهادت خانم فاطمه زهرا هم بود 

نبت کردم سه روزه سه هزارتا صلوات بفرستم 

که همون روز اول تموم کردم 

کمتر هم باشه اشکال نداره ولی خب بستگی به توانایی خودت داره اما بین صلوات فرستادن نباید با کسی صحبت کنی 

فقط روی حاجتت و هدیه ای که به ائمه میدی همون صلوات هر چند تا که هدیه میدی تمرکز کن 

من پس فرداش بهم خبر دادند که کارم درست شده اما من  بعددها متوجه شدم به صلاحم نبوده و ضربه خوردم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

جواب منم نمیدن🤦🏻‍♀️انقددد دعا کردم خاهش و التماس فایده نداش🤦🏻‍♀️

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
یعنی یه جوری خیالم راحت باشه که اگر 3000هزارتا خوندم مطمئن باشم حاجت روا؟

بله 

نه تنها این صلوات فرستادن هر چله ای رو با شک بخونی حاجت نمی‌گیری 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود