من متاسفانه یا خوشبختانه تو این زمینه هیچ ملاحضه ایی نمیکنم پری شب سر این موضوع بحثمون شد هیچ وقت نشده سر خرج کردن پول بحث بشه چون انصافا خوب خرج میکنه برا منو دخترم کم نمیزاره اما اونشب گفتم برو داروخانه من وسایل لازم دارم گفت من تو این کارتم الان پول خیلی ندارم فقط یکی دو قلم واجبات بخر گفتم باشه اما خب گوش نکردم خریدمو کردم شد یک تومان اومدم عصبی شد کفت من که گفتم تو این کارتم الان پول ندارم چرا گوش نکردی گفت الان فقط توکارتم ۴۰ هزار هست من چیکارکنم تا فردا خلاصه گذشت دیدم راست میگه ولی کلا نمیتونم و نمبخوام ملاحظه اشو کنم الانم گفتم لباس خونگی میخوامگفت بخر ۶ تومان لباس خونگی خریدم از عمد این کارارو میکنم حس میکنم دلم خنک میشه البته خیلی وقت بود لباس خونگی نخریده بودم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طلاق بخواد بده اول باید مهریه خانم رو پرداخت کنه . بعدشم همسرم همیشه میگه درخواست طلاق از سمت مردها خیلی کمتره چون اینکه زنشون بخواد جدا بشه و بره براشون معمولا سنگینه و غیر قابل تحمل
طلاق بخواد بده اول باید مهریه خانم رو پرداخت کنه . بعدشم همسرم همیشه میگه درخواست طلاق از سمت مردها ...
کمتره چون اگه درخواست طلاق بدن باید صفر تا صد مهریه رو بدن. نه این که چون خیلی بااحساسن درخواست طلاق نمیدن! .شوهر این خانمم وضعش خوبه مهریشو به سادگی میتونه بده
اتفاقا این خانم باید بیشتر بترسه اگر زندگیشو دوست داره
خوب نیست به نظر من البته اگر همسرت نداره که واقعا نداره دیگه نمیشه زورش کرد
نه خداروشکر شرایط شغلی و مالی در کل خوبه عالی نیست ولی پایینم نیست ولی تقریبا ۳سال آینده قسط وحشتناک داریم، ازین ۳سال ۳سال ها هم خیلی داشتیم متاسفانه.ولی با حرف شما موافقم