2777
2789
عنوان

تو خرج کردن چقدر ملاحضه همسرتون می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5023 بازدید | 82 پست
خدا شوهر خوب به کیا میده😐 مریضی مگه یا کمبود داری؟

خوب با یه مقدار خیانتی که کرده البته 😌😌

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای خوشحالی نیس اخرش خسته میشه و میره این دیگه نهایت ولخرجیه اون بدبخت واسه قرون قرون اون پولا عرق میریزه و تو دلت خنک میشه که عمدی اینکارو میکنی؟

حدااقل بدی به طلا برای خودت پس انداز شه کار خوبیه ولی اصلا خوشم نیومد از شیوه ی زندگیت

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی رعایت میکنم. همه ی خرج هامون حساب شده است. و هماهنگ شده. من هرچی میخرم با اطلاع و رضایت همسرم. اونم متقابل همین طوره. حقوق هامون هم باهم پیش انداز میشه. البته این ماه هیچی پس انداز نکردیم چون وسایل سیسمونی خریدم

خوب با یه مقدار خیانتی که کرده البته 😌😌

خیانت کرده بعد خرج میکنی دلت خنک میشه؟؟ خوشبحالت من بودم از همونجا که نمیشه اسمش آورد تا دارش نمیزدم آروم نمیشدم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
حس میکنم یه روز قراره کاسه صبر شوهر تو سر بیاد زن خوبی براش نیستی دلشو گرم زندگی نمیکنی

خیانت هیچ توجیح و دفاعی نداره اما وقتی مرد سرد میشه میره یکی دیگه میشینه زیر پاش و درکش میکنه اون وقت میان میگن وای فلان زن زندگیمون رو خراب کرد نمیگن چقدر رفتارهای اشتباه داشتن که مرد فراری شده البته در هول بودن یک سری آقایون شکی نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

وا مگه دشمنته که دلت خنک میشه بهش استرس بدی؟

تعادل رو رعایت کن.

هم مراعاتشو بکن هم طوری رفتاررکن که بدونه زن خرج داره. سیااااست داشته باش خواهرررر سیاااااست.

مثلا یه چیزی میخوای با ناز و عشوه بهش بگو و بگو نمیخوام بهت فشار بیارم ولی خب چه کنم که خیلی واجبه این خریدم و…

اینجوری میفهمه که تو هم به فکرشی.

برای مرد خیلی نفرت انگیزه که حس کنه خانومش به چشم عابر بانک بهش نگاه میکنه و تا میتونه میکشهههه ازش!!

شوهرمن نزده میرقصه  من باید جلوشو بگیرم ،با اینکه خودم ولخرج م ولی اون‌خیلی عجیبه ،من‌ از این کار که بخوام لج کنم ابنا نمیکنم  به جاش خرید میکنم به جاش ام هی بهش تذکر میدم بسه