2777
2789
عنوان

تو خرج کردن چقدر ملاحضه همسرتون می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5023 بازدید | 82 پست
شبیه کسایی که دارن جبران کمبوداشونو میکنن یا قحطی زده هستن رفتار نکنید، قصه ی خرج و ارج داشتن یعنی ش ...

من به تازگی این مدل خرجارو نمیکنم ده ساله اما قبلا عذاب وجدان میگرفتم اما الان نه خوشحالم مبشم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به جهنم ☺️ جرا مردا دل زنشون به زندگی گرم نکنن

فرقش اینه که شوهر تو از محبت و خرج کردن و پول چیزی کم نزاشته بود و ایرادی نداشت قبل خیانتش

اما تو ایراد زیاد داشتی از همون اول 

در مورد کیس شما این شما بودی که دلشو به زندگی گرم نکردی 

الانم نمیکنی 

رفتارت خودخواهانه ست در کل 

اگه انقد اذیتی طلاق بگیر خب

خودتم میدونی کسی به جز شوهرت انقد برات خوب نیست 

وگرنه خیلی وقت پیش رفته بودی

همه چیز واضحه فقط نمیخای قبول کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملاحضه میکنم،درآمد خودمم میارم و میریزیم تو کارت مشترک خرج میکنیم،هر دو مون در مقابل پول هم با ملاحض ...

آفرین امیدوارم همسرت آدم باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الان میان همه میگن کارخوبی میکنی اما از نظر من نه

راضیم جون میدونم هرخرجی کنم چندبرابرش فردا درمیاره

جای خوشحالی نیس اخرش خسته میشه و میره این دیگه نهایت ولخرجیه اون بدبخت واسه قرون قرون اون پولا عرق م ...

پسندازم می‌کنم ماهیانه بهم پول میده که اون میشه پسندازم

اگه داره باید خرج کنی برای سر قبرمونه پولمن بچه ندارم واقعا خرج بچه زیاده

دقیقا سر قبر که خوبه برا زنای خیابون خرج می‌کنن 

راضیم جون میدونم هرخرجی کنم چندبرابرش فردا درمیاره

خوب پس چون نمی‌تونید احتمالا از این همه پول دست بکشید خیانت رو تحمل کردید 

اما جدا آدم چشم و دل سیر رفتارش مثل شما نیست ببخشید البته بابت حرفم من این برداشت رو کردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اینکه میگی دلت خنک میشه دقیقا بابت چی خنک میشه؟ از شوهرت کینه داری؟ یا حسرتی از گذشته داری؟

خیانت 

خیانت کرده بعد خرج میکنی دلت خنک میشه؟؟ خوشبحالت من بودم از همونجا که نمیشه اسمش آورد تا دارش نمیزدم ...

😅😅 فرصت دادم شاید آدم شده باشه به ظاهر که شده

خب سوالم اینه که چرا طلاق نمیگیری دلت خنک شه نه میتونی ببخشی نه میتونی یک سره ش کنی و بزاری بری

چون طلاق نمیده بعدم طلاق که راحت نیست چشمم برداشت نمیکنه کسی دیگه حاضر آماده بیاد سر زندگی من 

اگه داره چ اشکالی داره خوب میکنی ولی من از اونجایی که حساب کتاب کلیه کارت‌ها دستمه باید ببینم اوضاع چطوره اکه خوب باشه خوب خرید میکنم اگه نه سعی میکنم از مغازه هایی که آف زدن خرید لباس و مانتو و... کنم گاهی هم انقد خرج اضافی خارج برنامه پیش میاد اصلا جور نمیشه خرید کنم 

البته حس میکنم داری ازش انتقام میگیری. مرد اگه همراه باشه و با معرفت زن این کارو نمیکنه

دقیقا