2777
2789
عنوان

تو خرج کردن چقدر ملاحضه همسرتون می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5023 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت هیچ توجیح و دفاعی نداره اما وقتی مرد سرد میشه میره یکی دیگه میشینه زیر پاش و درکش میکنه اون وق ...

این خانم کلا خیلی بی مهر و بی توجهه تو زندگیش

شوهرش اگه خرده خیانتی ام کرده نتیجه ی کارای خود همین خانم بوده .همه ی ادم ها دوست دارن از پارتنرشون محبت و همدلی ببیننن 

وقتی نمیبینن جای دیگه دنبالش میگردن

حالاام به جای این که یه تلنگر بخوره شیوه ش رو اتفاقا بدتر کرده

من مثل احمقا خیلییییی ملاحظه میکنمهمش میگم ن نمیخوام دستت خالیه الان😐

نکن به من ثابت شده مردا داشته باشن هوایی میشن الیته مرد خوب با جنبه هم‌ وجود داره اما کم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شما شرایطتون فرق داره،نمیشه با بقیه قیاس کرد،منم جوابم برای شرایط خودم بود،با شرایط شما نمیشه گفت چی ...

آخه اینجا البته تا میبینن جو برعلیه هست سریع یک چیزی میگن که بقیه بگن نه حق باتوه

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مخالف این رفتارم

ادم در حد نیاز باید خرید کنه

شیش ملیون لباس خونه به اون صورت نیاز نیست

البته از نظر من

وقتی هم همسرم مستقیم بهم بگه تو کارتم پول کمه قطعا ملاحظه میکنم یا اگه واجب نباشه خرید نمیکنم 

شما لجبازی داری و ناراحتی های دیگه ات رو میخوای اینجوری سر شوهرت خالی کنی و انتقام بگیری. احساس من ...

الان اره  اما از قبل هم اوضاع همین بود الان بیشتر شده مثلا مامان و خواهرمو میبینم چقدر با ملاحظه خرج می‌کنن اونا از من تعجب میکنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی ملاحضه میکردم تا پارسال که بهم خیانت کرد دیگه حسابی خرج میکنم

من از اول بی ملاحضه خرج کردم کلا معروفم تو فامیل اما خیانت کرد خیلی به این چیزا نیست اما اگر خرج کنی حداقل برا بدبخت بودنت دلت نمیسوزه

حس میکنم یه روز قراره کاسه صبر شوهر تو سر بیاد زن خوبی براش نیستی دلشو گرم زندگی نمیکنی

به جهنم ☺️ جرا مردا دل زنشون به زندگی گرم نکنن

شوهر من بزور باید چیزی واسم بخره من ازونور بوم افتادم.یجور دیگه خلم. بخدا قسطهایی که داریم میبینم دست و دلم‌به خرید نمیره منم خانه دارم اون ینفره داره خرج هممونو میده.منم قناعت خورااااااااکمه چون مامانمم همینجوری بود‌ولی دوست ندارم این مدلی باشم

مگه جبهه جنگه که دلت خنک میشه ؟؟؟؟من دقیقا می‌دونم تو کارت همسرم چقدر پول هست و مطابق اون خرج میکنمت ...

تو کارت همسر من پر پول هست نهایت تو یکی از کارت هاش کم بوده من میدونم داره برا همین خرج می‌کنم کسی که کارت پولشو به روز به خانم دیگه تعارف میکنه برا خرید لوازم آرایش چرا برا زن خودش نکنه