2777
2789
عنوان

تو خرج کردن چقدر ملاحضه همسرتون می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5023 بازدید | 82 پست
خیانت هیچ توجیح و دفاعی نداره اما وقتی مرد سرد میشه میره یکی دیگه میشینه زیر پاش و درکش میکنه اون وق ...

اونم اشتباه تو زندگی زباد داشته پس منم هرمردی زیر پام نشست وا بدم ؟؟؟ من خیلی وقتا درک نشدم پس برم خیانت کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی حله اگر بی دلیل بود میگفتم اشتباهه . ولی چون داری انتقام ازش میگیری حلالت باشه خوب کاری میکنی

👌👌

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خسته بشه ازت طلاقت میده

طلاق بخواد بده اول باید مهریه خانم رو پرداخت کنه . بعدشم همسرم همیشه میگه درخواست طلاق از سمت مردها خیلی کمتره چون اینکه زنشون بخواد جدا بشه و بره براشون معمولا سنگینه و غیر قابل تحمل 

طلاق بخواد بده اول باید مهریه خانم رو پرداخت کنه . بعدشم همسرم همیشه میگه درخواست طلاق از سمت مردها ...

کمتره چون اگه درخواست طلاق بدن باید صفر تا صد مهریه رو بدن. نه این که چون خیلی بااحساسن درخواست طلاق نمیدن! .شوهر این خانمم وضعش خوبه مهریشو به سادگی میتونه بده 

اتفاقا این خانم باید بیشتر بترسه اگر زندگیشو دوست داره

چون در برابر شوهرش هیچ قدرتی نداره 

شوهر من بزور باید چیزی واسم بخره من ازونور بوم افتادم.یجور دیگه خلم. بخدا قسطهایی که داریم میبینم دس ...

خوب نیست به نظر من البته اگر همسرت نداره که واقعا نداره دیگه نمیشه زورش کرد 

خوب پس چون نمی‌تونید احتمالا از این همه پول دست بکشید خیانت رو تحمل کردید اما جدا آدم چشم و دل سیر ر ...

خواهش می‌کنم دقیقا یکی از علت هاش مالی هست البته که خود همسرمم خوب بوده 

اگه داره چ اشکالی داره خوب میکنی ولی من از اونجایی که حساب کتاب کلیه کارت‌ها دستمه باید ببینم اوضاع ...

من اصلا نمی‌دونم چقدر درمیاره برامم مهم نیست واردش بشم

کارت درسته. برای چی ملاحظه بکنی؟ شوهرت که تو فشار مالی نیست. بعدم شما خرج نکنی که چی بشه؟ به خودت بر ...

درسته البته یکی که واقعا شوهرش میدونه سربه زیره و نداره باید رعایت کنه من شرایطم فرق میکنه

کمتره چون اگه درخواست طلاق بدن باید صفر تا صد مهریه رو بدن. نه این که چون خیلی بااحساسن درخواست طلاق ...

چقدر زن ستیزی واقعا حالم بد شد از کامنت هات قدرت من. این که جون تر و سالم تر و زیباتر هستم از همسرم 

خوب نیست به نظر من البته اگر همسرت نداره که واقعا نداره دیگه نمیشه زورش کرد

نه خداروشکر شرایط شغلی و مالی در کل خوبه عالی نیست ولی پایینم نیست ولی تقریبا ۳سال آینده قسط وحشتناک داریم، ازین ۳سال ۳سال ها هم خیلی داشتیم متاسفانه.ولی با حرف شما موافقم

نه خداروشکر شرایط شغلی و مالی در کل خوبه عالی نیست ولی پایینم نیست ولی تقریبا ۳سال آینده قسط وحشتناک ...

موفق باشی عزیزم❤️

من خیلی ملاحظه میکنم حتی الان که باردارم چیزی دلم بخواد همینجوری بدون فکر نمی‌گم 

چون همسرم کارمنده با خودم فکر میکنم الان حسابش پول داره ؟ 

البته شما همسرت درآمدش خوبه دیگه . راحت باش 

من خیلی ملاحظه میکنم حتی الان که باردارم چیزی دلم بخواد همینجوری بدون فکر نمی‌گم چون همسرم کارمنده ب ...

بله عزیزم شرایط شغل کارمندی با آزاد فرق میکنه منم قبل با ابن وجود عذاب وجدان داشتم میگفتم گناه داره خیلی کار میکنه اما الان دیگه این حس رو ندارم