2777
2789

من متاسفانه یا خوشبختانه تو این زمینه هیچ ملاحضه ایی نمیکنم‌ پری شب سر این موضوع بحثمون شد هیچ وقت نشده سر خرج کردن پول بحث بشه چون انصافا خوب خرج میکنه برا منو دخترم کم نمیزاره اما اونشب گفتم برو داروخانه من وسایل لازم دارم گفت من تو این کارتم الان پول خیلی ندارم فقط یکی دو قلم واجبات بخر گفتم باشه اما خب گوش نکردم خریدمو کردم شد یک تومان اومدم عصبی شد کفت من که گفتم تو این کارتم الان پول ندارم چرا گوش نکردی گفت الان فقط تو‌کارتم ۴۰ هزار هست من چیکارکنم تا فردا خلاصه گذشت دیدم راست میگه ولی کلا نمی‌تونم و نمبخوام ملاحظه اشو کنم الانم گفتم لباس خونگی می‌خوام‌گفت بخر ۶ تومان لباس خونگی خریدم از عمد این کارارو می‌کنم حس می‌کنم دلم خنک میشه البته خیلی وقت بود لباس خونگی نخریده بودم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خوب کاری میکنی😂ادم وقتی پولداره باید خرج کنه دیگه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شوهر خوب به کیا میده😐 مریضی مگه یا کمبود داری؟ 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

شما لجبازی داری و ناراحتی های دیگه ات رو میخوای اینجوری سر شوهرت خالی کنی و انتقام بگیری.  احساس من اینه شایدم اشتباه میکنم.  بهتره پیش مشاوره بری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شبیه کسایی که دارن جبران کمبوداشونو میکنن یا قحطی زده هستن رفتار نکنید، قصه ی خرج و ارج داشتن یعنی شبیه یک ملکه رفتار کنی

به موقع خرج کن، به جا خرج کن ،به اندازه نیاز خرج کن

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

میدونی من مامانم بیش از حد ملاحظه بابامو میکنه تهشم زیاد به چشم نمیاد کارش 

ولی خب ناراحت نشیا در این حد هم ملاحظه نکردن خوب نیست به نظرم حد وسط بهتره

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟