2777
2789
من ۳۳ سالمه واقعا تحمل یه نوزاد رو ندارمدوتا بچه ۱۳ و ده ساله دارم دیگه نمیکشم

خوب دو تا بچه بزرگ کردی طبیعیه 

مطمئن باش فرق داره شرایطت با کسی که بچه اولشه 

چرا اینجوری نگاه نمیکنی 

زن داداش من ۳۹ سالشه اولین بارداریشه و ۵ ماهشه

الهی 😍😍بسلامتی عزیزم، دعا کن برای منم🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بازیگر هالیوودی الان پنجاه و دوسالشه دو ماه پیش بچه دار شد هیلاری داف اگه اشتباه نکنم ولی اونا خیل ...

اره دیگه ب نظرم ربطی ب سن و سال نداره هر کسی باید با توجه به شرایط جسمی خودش تصمیم بگیره بینم بچه دار بشه یا نه 

یکی هست تو بیست سالگی با بدبختی و کلی مشکل بچشو بدنیا میاره یکی میبینی چهل رو رد کرده بدون مشکل زایمان میکنه همه چی ب شرایط جسمی مربوطه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

عمه ی من 42 سالگی باردار شد

فقط چون در معرض پوکی استخوان قرار گرفت

دکتر گفت اصلا نباید به بچه شیر خودتو بدی

جز این دیگه مشکلی واسشون پیش نیومد

تحت نظر دکتر بود و آزمایش های مخصوصو انجام داد

پسرشم خیلی باهوش و خوش زبون و زرنگه

از لحاظ اختلاف سنی هم عمم جوریه که خیلی باحوصلس

برای بچه وقت میزاره و روحیه خوبی داره و پرانرژیه

همه چیز بستگی به خودتون و شرایط داره

فقط سن ملاک نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
وااا

چیشده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوب دو تا بچه بزرگ کردی طبیعیه مطمئن باش فرق داره شرایطت با کسی که بچه اولشه چرا اینجوری نگاه نمیکنی

شاید حق با تو باشه

به هر حال اونا تجربه اولشونه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

خاله من چون مشکل داشت تو ۵۷ سالگی بچه آورد با وجود اینکه یائسه بود سختیای خودشو داره ولی بازم عاشق ...

الان خالت چن سالشه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

هرسال براش تولد مفصل میگیرن مثل عروسی میگن شاید ما برای عروسی ایناش نباشیم

اصلا به این چیزها نیست 

خیلی ها هم گله مند هستن که پدر مادرشون به علت جوونی و خامی خیلی کارها براشون نکردن چون تجربه نداشتن بلد نبودن اصلا 

من بچه اولم رو ۱۸سالگی باردار شدم دومی رو ۳۱سالگی سومی رو ۳۹بارداری که تو آخری داشتم خیلی بی دردسر و راحت تر بود.درسته آدم میگه حوصله ای تو اولی داره تو بعدی نداره ولی خدا به مادر اینقدر توان میده که به نحو احسن بزرگ کنه بچه رو.شما چون بارداری اولتون هست تحت نظر دکتر باشین انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد

وقتی بدن یک زن تا این سن قابلیت باروری داشته باشه

یعنی هنوز وقت داره برای بارداری

وگرنه همون سی ، سی و پنج دیگه عقیم میشدن

اونا که میگن اختلاف سنی باعث میشه بچه رو درک نکنی می‌خوام بگم یعنی همه مادر هایی که زیر بیست سال صاحب فرزند شدن الان کاملاً سازگار و بدون مشکل هستند 

خودم چهل سالگی صاحب یه دختر شدم که زیباترین دختر فامیل است وبسیار شیرین و دوست داشتنی

امکان نداره کسی ببینه عاشقش نشه و واکنش نشان نده