2777
2789
داستان بخت بد نیست! انتخابه که نخواسته کار اشتباهی رو تجربه کنهو یا هر دلیل دیگه. و به نظر من حق ما ...

عزیزم انشالله خدا برات بهترینارو رقم بزنه و یه بچه سالم وصالح بهتون بده  

روزای خوب منم میاد

البته اصلا ربطی به هوش نداره من خودم مادرم تو۳۹سالگی منو بدنا اورد ولی هوش عالی اگر چه تالیسانس بیشتر شرایطشو نداشتم بخونم ولی واقعا خوب بود هوشم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما نی نی بیارشما نباید تو این سایت سوال کنینچون ما هیچ کدوم سوادش نداریماز پزشک باید بپرسیعزیزم ما ...

آفرین دقیقا  اینجا واقعا یسریا ادمو ناامید میکنن وقتی سوالی میپرسی 

ولا بخدا ماها خودمون زندگی رو سخت گرفتیم  من اطرافم هستن ۴۵و رد کردن بچه ی سالم اوردن هیچ مشکلی هم پیش نیومده ولا بچه ها ماشالله تا چشم رو هم میزاری بزرگ میشن میرن پی زندگی خودشون 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
انشالله که بسلامتی زایمان میکنن. چه ربطی داره ! من خ.دم 7 ماهه به دنیا آمدم مادرم هم 28 ساله بود کام ...

اتفاقا خود دکترا بهشون گفتن ک ۷ ماهگی چوننوزاد وارد مرحله جدیدی ار تکامل شدع بوده و حالا نا تموم مونده 

خطرناک تره از ۶ ماهه هم هست 

وقتی ب دنیا اومد ۱۷۰۰ بود! الان ۳ ماه شه شده ۲۳۰۰

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

من خودم تو ۴۰ سالگی مامانم بدنیا اومدم دخترخالمم تو ۴۵ سالگی خالم بدنیا اومد 😍 تا الان که مشکلی نبوده

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
آفرین دقیقا اینجا واقعا یسریا ادمو ناامید میکنن وقتی سوالی میپرسی ولا بخدا ماها خودمون زندگی رو سخت ...

ی بازیگر هالیوودی الان پنجاه و دوسالشه دو ماه پیش بچه دار شد هیلاری داف اگه اشتباه نکنم 

ولی اونا خیلی جیم میرن 

داستان بخت بد نیست! انتخابه که نخواسته کار اشتباهی رو تجربه کنهو یا هر دلیل دیگه. و به نظر من حق ما ...

عزیزم به نظر من ربطی به سن نداره .من خودم ۴۱سالمه . دلم میخاد یه دختر بیارم ولی چون حوصله ندارم و اعصابم ضعیف شده اینکارو نمیکنم اگه شادابی  قبلو داشتم حتما میاوردم .

من الان سیو دو سالمه تازه میگم برا ازدواجم دیره چ برسه ب بچه داشتن

من ۳۳ سالمه واقعا تحمل یه نوزاد رو ندارم

دوتا بچه ۱۳ و ده ساله دارم دیگه نمیکشم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من ۳۷ سالمه تازه دارم برای بچه اول اقدام میکنم چقدر این کامنتها رو خوندم ناامید شدم🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من ۳۷ سالمه تازه دارم برای بچه اول اقدام میکنم چقدر این کامنتها رو خوندم ناامید شدم🤕🤕

زن داداش من ۳۹ سالشه اولین بارداریشه و ۵ ماهشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔