2777
2789
من ۴۲ سالمه و الان باردارم.

لایک.

یه نفر انرژی مثبت به استارتر داد بالاخره

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
وبابا چرا ناامید همه که دارن حرفهای خوب میزنن جز یکی دونفر

دعاکن واسم فکرمیکنم این ماه‌هم بی نتیجه شد 🤕 کلافه ام‌ اون چندتا کامنت هم انگار رفت تو مخم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۷ سالمه تازه دارم برای بچه اول اقدام میکنم چقدر این کامنتها رو خوندم ناامید شدم🤕🤕

عزیزم ب اینا توجه نکن  انشالله ب سلامتی باردار بشی و بچه های سالم و خوشگل بدنیا بیاری 🤲🌹

دوست من ۳۷سالشه بارداره  دوتا از خواهرام تو سن ۴۰ و ۴۱ بچه آوردن ماشالله بچه های باهوشی دارن ک نگو 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
چرا داری اشتباه میگی اتفاقا بعد ۴۰ خیلی خطزناک و پر ریسک میشه بارداری مادر بزرگ من تو ۴۰ و خورده ای ...

عزیزم علم پزشکی میگه ایرادی نداره. فقط باید زیر نظر دکتر بود و اگر رحم رو جوانسازی کنی که خیلی بهتره. قدیما هم مادربزرگا تا قبل یائسه شدن بچه میاوردن و هم بچه ها سالم بودن هم مادرا. 

عزیزم ب اینا توجه نکن انشالله ب سلامتی باردار بشی و بچه های سالم و خوشگل بدنیا بیاری 🤲🌹دوست من ۳۷ ...

مرسی قربونت برم،‌ ممنونم‌ مرسی از حرف‌های قشنگ و پرانرژیت، واسم‌ دعاکن🥰😍🌹🌹مرسی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من 1 ساله ازدواج کردم و از نظر روحی و جسمی هم کاملا سلامت هستم تحت نظر پزشک هم هستم و گفته 6 ماه اق ...

خوبه که

خیلیا دور از جون تو جوانی میمیرن تضمینی نیست تا ابد باشیم

ولی انشا الله سایه شما ومامانای دنیا مستدام رو سر بپه هاشون

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

من 1 ساله ازدواج کردم و از نظر روحی و جسمی هم کاملا سلامت هستم تحت نظر پزشک هم هستم و گفته 6 ماه اق ...

من فک میکردم ادم چهل سالش بشه بیخیال ازدواج میشه من خودم سی‌سالگی دیگه بیخیال ازدواج شدم ولی شما روحیات بالاس ایشالا بچت سالم ب دتیامیاد

دختر خوب انرژی مثبت بگیر این چه حرفیه میزنی من خودم ۳۹سالگی باردار شدم

ایجانم‌🥰😍  چشم 🌹🌹 ممنونم از انرژی خوبت

با این جمله ی زایمان بعد از 40 پر ریسک و خطرناکه تونستن رشد جمعیت ایران رو متوقف کنناین جمله از دکتر ...

دقیقا 

خیلی حرفای به ظاهر منطقی پشت پرده هایی داره که بعدا رو میشه

خیلی ساله با انواع ترفند ها دارن نرخ رشد جمعیت رو منفی میکنن 

این افکار که باعث شده سن ازدواج بالا بره بجای فرزند سگ داشته باشن تک فرزند یا نهایت دو فرزند داشته باشن خیلی ها هم که نابارور هستن خیلی ها اصلا ازدواج نمیکنن و ...

سلام دوست عزیزم ..اصلا از کسی این سوال رو نپرس ...چون هر کس یه چیزی میگه و جز اعصاب خوردی و نگرانی واست هیچی نداره ...استرس نداشته باش ..بزار بچه دار بشی اگه خدا خواست سریع میشی اگه نخواست تخمک اهدایی بگیر ...

اونایی که میگن فاصله سنی کم باشه مادر حوصله اش بیشتره جفنگ میگن ..اتفاقا هر چی سن بیشتر باشه حوصله بیشتر میشه ..در ضمن خیلی ها هستن تو سن کم بچه دار شدن اما خودشون زود به رحمت خدا رفتن پس در مورد مرگ و زندگی هم نمیشه نظر داد ....تا زمانی که یه خانم پریود بشه می‌تونه مادر بشه...برو به خدا توکل کن مطمینا شما بهترین مادر میشید