دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولا بخدا ماها خودمون زندگی رو سخت گرفتیم من اطرافم هستن ۴۵و رد کردن بچه ی سالم اوردن هیچ مشکلی هم پیش نیومده ولا بچه ها ماشالله تا چشم رو هم میزاری بزرگ میشن میرن پی زندگی خودشون
من خودم تو ۴۰ سالگی مامانم بدنیا اومدم دخترخالمم تو ۴۵ سالگی خالم بدنیا اومد 😍 تا الان که مشکلی نبوده
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
داستان بخت بد نیست! انتخابه که نخواسته کار اشتباهی رو تجربه کنهو یا هر دلیل دیگه. و به نظر من حق ما ...
عزیزم به نظر من ربطی به سن نداره .من خودم ۴۱سالمه . دلم میخاد یه دختر بیارم ولی چون حوصله ندارم و اعصابم ضعیف شده اینکارو نمیکنم اگه شادابی قبلو داشتم حتما میاوردم .
من ۳۷ سالمه تازه دارم برای بچه اول اقدام میکنم چقدر این کامنتها رو خوندم ناامید شدم🤕🤕
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫