2777
2789
برای زندگی خودتم اینقدر بی تفاوتی؟ دنبال دلیل برای ویرانی زندگیت نمیگردی؟

حالا بره کنکاش کنه کسز هس یا نه دردی ازش دوا میکنه؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❣️ 
آخه میگه چیزی ندارم که بهش بدم .رفته ماشینشو زده بنام برادرش

این زمانی هست که دختر عموت طلاق بخواد نه زمانی که مرد داره طلاق میده تو بگو بهش تو دادگاه گریه کنه بگه طلاق نمی‌خوام شوهرمو زندگیمو دوسدارم  مهرشو هم بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب به نام خودش نباشه سرکار ک می‌ره باید مهریه بده بعدش درسته حق طلاق با مرده خب ولی به دختر عموت بگو ...

آخه یکساله همینطوریه وضعیتش.

همش میگفت ای کاش پشیمون بشه طلاقم نده 

شاید کسی براشون کاری کرده که زندگیش خراب بشه یا واقعا ی نفر سوم پاش وسطه، بهش بگو بره پیش ی شخص معت ...

ارن بخدا منم دیدم مورد همچین صدرصد یکی زندگیشونو طلسم کرده خدا خودش نابود کنه باعث بان ی این کارارو

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
آخه همه بهش میگن اینقدر خودتو سبک نکن آنقدر گریه نکن

تو دادگاه باید اینکارو کنه تا بتونه تمام حقشو بگیره بگه شوهرمو دوس دارم طلاق نمی‌خوام این میخواد طلاق بده حق و حقوقمو بده 

ارن بخدا منم دیدم مورد همچین صدرصد یکی زندگیشونو طلسم کرده خدا خودش نابود کنه باعث بان ی این کارارو

واقعا خدا نابود کنه این افرادو ولیرخب حالا که اتفاق  افتاده باید جلوش گرفته بشه که طلاق نگیرن  

واقعا خدا نابود کنه این افرادو ولیرخب حالا که اتفاق افتاده باید جلوش گرفته بشه که طلاق نگیرن

الهی امین

دقیقاا بخدا طلسم شده شوهرش ازخر شیطان پایین نمیاد باید بره باطل کنه 

اسی ترو خدا تو دست بکارشو برو براش سرکتاب باز کن خدا خیرت میده

الهی امیندقیقاا بخدا طلسم شده شوهرش ازخر شیطان پایین نمیاد باید بره باطل کنه اسی ترو خدا تو دست بکار ...

اره ابجی تا باطل نکنه زندگیش بر نمیگرده ،ما خواهر شوهر خودم اگه نرفته بودن پیش اون سیز و دعا بهشون نداده بود الان خواهر شوهرمو طلاق داده بود شوهرش

اره ابجی تا باطل نکنه زندگیش بر نمیگرده ،ما خواهر شوهر خودم اگه نرفته بودن پیش اون سیز و دعا بهشون ن ...

اره صدرصد دعای سیاهی گرفتن براش خداااا نابودشون کنه 

اگر نداره مهریه بده ک نمیتونه طلاق هم بده به دختر عموت بگو اگر بخاطر کس دیگه ای هست حداقل راحت طلاق نگیره این دیگه خیلی ظلم هست ک این بدونه پشتوانه طلاق بگیره مرد بره دنبال هوا هوس خودش بگو کوتاه نیاد حتما داره ک میخواد زن بگیره حداقل حق بچه هاش ازش بگیره

2810