2777
2789

صرفا وجود شخصی نیست مشکلات عدم تفاهم چمیدونم حرف نزدن و و و

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

من که اعتقادی به دعا و اینها ندارم ولی خیلیا رو دیدم این موضوع پیش اومده با دعا براشون ‌‌..

و اینکه باید تو زندگیشون باشیم ببینم مشکل از کیه نمیشه همینطور قضاوت کرد 

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب به نام خودش نباشه سرکار ک می‌ره باید مهریه بده بعدش درسته حق طلاق با مرده خب ولی به دختر عموت بگو تو دادگاه گریه کنه بگه من طلاق نمی‌خوام زندگیمو می‌خوام اونجوری باید مهریه بده 

دلیل نمیشه .خیلی از مردا خسته میشن از زندکی کردن از مسئولیت داشتن از کار کردن برای آینده. مثل شوهر خ ...

اخخخخ وقتی که از بی پولی اعصابشون بهم میریزه 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

گریه راه حل نیس درسته شرایط سختیه اما بجای گریه سمج باشه و حقشو بگیره بعدن تهش مشخص میشه اقا از یکی دیگه خوشش اومده یا ن . ولی اگه دختر خالت خیانت نکردی احتمال ۹۰ درصد ایشون عاشق یکی دیگه شده چون خیلی تجربه مشابه دیدم عرض میکنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

تمام اموال شو کرده به اسم برادرش چیزی الان بنام خودش نیست

چون مرد اقدام کرده باید اول مهریه رو تمام و کمال و یکجا بده، چه داشته باشه چه نداشته باشه، اگر نده نمیتونه طلاق بده، به دختر عموتم بگو در مورد بچه ها کوتاه نیاد و بگیره، اجرت المثل هم کامل بگیره، چون شوهرش داره اقدام میکنه تا اینا رو نده دادگاه طلاق رو نمیپذیره، اگر تو شش ماه اخیر اموالشو بنام برادرش کرده باشه اونم دادگاه نمیپذیره

شاید کسی براشون کاری کرده که زندگیش خراب بشه یا واقعا ی نفر سوم  پاش وسطه، بهش بگو بره پیش ی شخص معتبری براش ی سرکتاب بگیره  ببینه چ خبره جلوشو بگیره نزاره کار ب طلاق بکشه

بخدا حیفه 

ما داشتیم همچینـموردی ،

زندگی خواهر شوهرم نابود شد و یهو شوهرش همچیو خراب کرد رفتن براش نگا کردن ،سیده گفته بود پای ی زن وسطه ،دعا داد  شوهری که شیش ماه زنشو ول کرده بود برگشت و خونه رو ب نان زنش کرد و گفته بود اشتباه کردم  

برای زندگی خودتم اینقدر بی تفاوتی؟ دنبال دلیل برای ویرانی زندگیت نمیگردی؟

مطمئنا مشکلاتی بوده توی زندگی .ومطمئنا وقتی حرف از جدایی زده بهش گفته چرا

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❣️ 
2810