2777
2789
جدی من خیلی دوست دارم بنظرم خاص

بزار هستی

غزل

نازگل

اینا قدیمی نمیشن همیشه قشنگن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
منم دوماه دیگه دخترم میاد. بین دلوین دنیز آیلین موندم کدوم انتخاب کنم دختر اولیم اسمش سلین هس

دنیز

من هرجا میرم میگن چه اسم قشنگی داری

یه سال پیش رفتم بانک ، دو روز پیش مجددا رفتم آقاهه گفت چقد آشنایین گفتم قبلا اومدم ، بعد که کد ملی زد و گفت آهااان یادم اومد اسم منحصر به فردی دارین توی ذهنم موندین!

واقعا عاشقشم

کوتاه و خوش آوا و خوش معنی

هیچ قدرتی بزرگتر از خورشید ، ماه و زنی که ارزش خودش رو میدونه نیست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دنیزمن هرجا میرم میگن چه اسم قشنگی دارییه سال پیش رفتم بانک ، دو روز پیش مجددا رفتم آقاهه گفت چقد آش ...

اره دوسش دارم باباش میگه دلوین بیشتر ب سلین میاد خودم دنیز دوسدارم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اره دوسش دارم باباش میگه دلوین بیشتر ب سلین میاد خودم دنیز دوسدارم

آره دلوین و آیلین خیلی به سلین میاد

خدایی گزینه هاتون شیک و قشنگه انتخاب سخته

هیچ قدرتی بزرگتر از خورشید ، ماه و زنی که ارزش خودش رو میدونه نیست :)
[QUOTE=350446508]منم دوماه دیگه دخترم میاد. بین دلوین دنیز آیلین موندم کدوم انتخاب کنم&nb .. ...

اره باباشم میگه دلوین. میگه تو خونه صداش بزنیم‌ دلی😅 هنوز نیومده اسمش مخفف میکنن

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

آره دلوین و آیلین خیلی به سلین میادخدایی گزینه هاتون شیک و قشنگه انتخاب سخته

ممنونم

بین دلین و دلوین کدوم

دلوین کامل تر و خوش اوا تره 

اسمی بزار که مخفف نشه

مثلا به پریا میگن پری

به فاطمه میگن فاطی

اینطوری نباشه

اسمش کامل بیان بشه

دو اسمه و ترکیبی نباشه

یه کلمه کوتاه و مختصر

معنی قشنگی داشته باشه

بعضی اسما معنیشون جالب نیست

انگار معنی دارن ولی بی معنی ان

اگه بچه دومه، اسمشو با بچه اول ست کن

اگه بچه اوله جوری بزار که بعدی باهاش ست بشه

مذهبی نزاری هم بهتره؛ اسم فارسی اولویت داره

هرچقدم متفاوت تر و خاص تر باشه بهتره

فقط به دوران نوزادی فکر نکن

بچه بعدا مدرسه میره، تو جامعه میره

خودش مادر میشه، پیر میشه و ...

بعضی اسما خیلی لوسن فقط واسه نوزادی خوبه

حالا با رعایت این نکات انتخاب کنین😁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2810