بنظرم پریا رو به لیستت اضافه کن.هم قشنگع هم خوش آواس هم معنیش خوبه هم قدیمی نمیشه هم هر کی بپرسه،لاز ...
من یه هم گروهی 30 ساله دارم اسمش پریاست😬
بنظرم تا وقتی اسمای جدیدتر هست همونارو انتخاب کنه
بهتره چون بعضی اسما مشخصه برای دهه جدید و امروزیه
همه هم مخفف میکنن میگن پری
البته بازم سلیقه ایه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اسمای جدید خیلی تکراری شدن از قبلی ترها بزار فراوانی شون کمتر شده، من اسم هایی ک دوست دارمو میگم بهشون فکر کن
ثمین: گرانبها😍
ماهک: ماه کوچک
مهوا: ماه شب چهارده ماه کامل
نگار
دلارآم
پناه
آیدا
مهنیا: از نیای ماه
هیلدا
ترنم
تمنا
دلنیا
رزا
مهیاس
گلسا
دلسا
یاس
مینو
آذین
آیلین
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
فکر کنم هدف از فاطمه همون دور از آتش باشه.اسم دخترم فاطمه هستش باور کن چند نفر بعد من اسم دخترشون را ...
قبلا خیلی بیشتر میزاشتن الان کمتر شده
ما همیشه تو مدرسه چندتاااا فاطمه داشتیم
معلم مارو به فامیلی صدا میزد تا قاطی نشیم
ای من حرص میخوردم😫😂
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
مبارک باشه اسی جان انشالله خیلی باهم شاد و خوشحال باشید دختر داشتن خیلی جذابه 🥺
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...