2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبات ؟! با دارچین موافقی وجدانا اسم باید ماهیت داشته باشه

معنی داره دیگه

تو خودت قند و نباتیییی

شکلاتی شکلاتییی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
چند سالته؟یعنی دخترم ناراحت میشه اسمش را فاطمه گذاشتم

دو ماه دیگه 20 ساله میشم

بستگی داره دخترتون چطوری فکر کنه

خیلیا اسمشون فاطمس و دوسش دارن

ولی من همیشه دوس داشتم اسمم متفاوت باشه

تو مدرسه به اونایی که اسمشون خاص بود حسودیم میشد

همه معلما هم ازشون میپرسیدن معنی اسمشون چیه😢

ماهایی که فاطمه بودیمم به فامیلی صدا میزدن

که باهم قاطی نشیم😂💔

یا همیشه میگفتم کاش اسم اصیل ایرانی داشتم

اسمی که کمتر شنیده شده و معنی جالبی داره

یا یکیو میدیدم که خیلیییی از خودم بزرگتر بود

ولی اسمش با من یکی بود😬

امیدوارم دختر شما دوسش داشته باشه♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805

من اسم دخترمو گذاشتم باران خودم دوست دارم اسم ساده باشه و معنیش مشخص

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
چند سالته؟یعنی دخترم ناراحت میشه اسمش را فاطمه گذاشتم

هر اسم و سلیقه ای قابل احترامه 

اما اسمای با معنی و خوش آوا قشنگترن ..

فاطمه معنی قشنگی نداره

هیچ قدرتی بزرگتر از خورشید ، ماه و زنی که ارزش خودش رو میدونه نیست :)
دوستان نظرتون راجع به اسم راز چیه

نهههه خوب نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم دوماه دیگه دخترم میاد. 

بین دلوین 

دنیز 

آیلین 

موندم کدوم انتخاب کنم 

دختر اولیم اسمش سلین هس

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

جدی من خیلی دوست دارم بنظرم خاص

انگار خیلی کوتاهه و آدم منتظره تا کامل بشه😬😂

2810