2777
2789
عنوان

باحرف بچه سه سالم هنگ کردم میتونس یه خون به پاکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21813 بازدید | 217 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ یاد ی اتفاق واقعی افتادم😵‍💫ی زنه خیانت میکرده ب شوهرش شوهره یزد کار مبکرده اینم ی شهر خیلی دور ...

اه حالم‌ بهم خورد کاش اینو ننوشته بودی ایشالا که دروغه داستان 

پسر من ی بار میخواست با باباش بره سرکار باباشم نمیبرد این گریه که اره منو ببر تو که میری مامان مارو ...

یا ابوالفضل   صبح امروزم باباشو بوس کرده باباش رفته سرکار نشسته گریه میکنه بابای من مررررد

یا ابوالفضل صبح امروزم باباشو بوس کرده باباش رفته سرکار نشسته گریه میکنه بابای من مررررد

ری اکشن نشون نده همه بچه ها همینجورین خداشکر شوهرمن بد دل نیست اصلا هرچی میگه پسرم باور نمیکنه تازه الان دخترمم اضافه شده 

ری اکشن نشون نده همه بچه ها همینجورین خداشکر شوهرمن بد دل نیست اصلا هرچی میگه پسرم باور نمیکنه تازه ...

خودم زیاد تو اطرافیانم دیدم که بچه توهم کودکی داره ولی متاسفانه همسرم اصلا قبول نداره

خودم زیاد تو اطرافیانم دیدم که بچه توهم کودکی داره ولی متاسفانه همسرم اصلا قبول نداره

کم کم عادت میکنه شوهرت بهرپسرت بگو کو بیا نشون بده دروغ نگو اخم کن بگو دروغ گفتن کار بدیه 

کم کم عادت میکنه شوهرت بهرپسرت بگو کو بیا نشون بده دروغ نگو اخم کن بگو دروغ گفتن کار بدیه

مرسی عزیزم‌من تاپیک‌زدم برای راهنمایی فک کنم ۱۰نفرمثل شما خانومانه راهنمایی کردن بعضی از کاربرا جوری حرف زدن که ادم نمیدونه درجوابشون چی بگع

2810