2777
2789
عنوان

باحرف بچه سه سالم هنگ کردم میتونس یه خون به پاکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21813 بازدید | 217 پست

بچه ها از این حرفها زیاد میزنن

پسر خواهر منم سه ساله بود یهو گوشه خونه رو نشون میداد میگفت اون مامان بزذگه که موهای سفیده کیه اونجا نشسته...داره بهم میخنده🥴

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من شب کاره دخترم اونسری میگفت مامان شبا بهم شربت خواب آور میده 😣😐😐😐

اخ یاد ی اتفاق واقعی افتادم😵‍💫

ی زنه خیانت میکرده ب شوهرش 

شوهره یزد کار مبکرده اینم ی شهر خیلی دور بوده شوهره ماهی سه روز میومده خونه 

زنه شده بود از این زن پولیا ک...  

ب بچه هاش شبا دارو میداده تا خواب برن ی شب ک مرده حرکت میکنه ب سمت محل کارش زنه یکیو میاره خونه بعد شوهرش نمیدونم چی میشه ک برمیگرده وقنی میاد میبینه بچه هاش تو زمستون تو ی اتاق خواب بودن پتو و بخاری رو زمین 

زنه هم داشته با دوتا مرد... ـ

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
😨😨😨 شوهرت چی گفت

هیچی دیگه باورش شده بود زنگ زدم ب دوستم گذاشتم رو اسپیکر باهاش ص کردم تا خیالش راحت شه وانمود میکرد ک قبول داره حرفامو ولی من بازم ثابت کردم بش البته پسر من ازینجور حرفا زیاد زده الانم ک هشت سالشه بازم گاهی با حرفاش آبرومو میبره🤦🏻‍♀️

هیچی دیگه باورش شده بود زنگ زدم ب دوستم گذاشتم رو اسپیکر باهاش ص کردم تا خیالش راحت شه وانمود میکرد ...

اوووف 

باید چیکار کرد ک نزنه این حرفا رو

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
اوووف باید چیکار کرد ک نزنه این حرفا رو

نمیدونم بخدا وختی تنهاییم اصا چیزی نمیگه جلو جمع معمولا اینجور حرفاشو میزنه.یبارم عموش اومد پشت در در زد این رف درو باز کرد گف ی لحظه صبر کن نیا تو مامانم بوجه هاش دیده ست!(ینی می می هاش لخته)😓

نمیدونم بخدا وختی تنهاییم اصا چیزی نمیگه جلو جمع معمولا اینجور حرفاشو میزنه.یبارم عموش اومد پشت در د ...

پسرم منم گاهی میگه دوستم اینجاس اسمشم محسنه حالا ماهیچ محسن نامی تو فامیل هم نداریم ولی بازم این جرفش کلا روانموریخته به هم

2810