2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر لیست نشدن همصتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 65 پست
حالا کی گفته لیست نمیشه؟میشه

طرف مرد

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کی گفته لیست نمیشه؟میشه

سازندش گفته

یعنی شما حرف سازندش رو قبول نداری؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ
ته تهش میخاد بیست سی میلیون بده ب هرکسی اگه لیست میشد دگ خونه و ماشین نمیشد ک باش بخری😂

بابا بیس سی تومن کجا یه هزاری نمیدن کلا پروژه کنسل شد

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

تپسواپم ازین کلاهبرداار تر همشون یه گوهن دیگه سراغ این چیزا نرید

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
😂زدی تو خاللللل افررررین ایوللللللل عالی بود

والا😂😂

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
آره فضانورده یه مدت هم ایسگا فضایی مشغول بود 😂 نه بابا اینجا سایه پسر با تیر میزنن من قاچاقی اینجام ...

وا مگه میخوای بخوریشون

خوب پسری دیگه 

خوبه بابا گاهی سوال داریم ک‌فقط مردها جواب بلدن یا میتونن کمک کنن

من مشکلی ندارم با مرد تو‌سایت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خودشون گفتن نمیشه که

کِی گفتن🤦🏻‍♀️ گفتن این امکان هست ک کنسل شه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙