ممنون گلم،حتما همینجا از حال خودت بهم اطلاع بده،انشاالله که بزودی دوتامونم صاحب یه نی نی سالم و صالح ...
امروز رفتم پیش پریناتولوژی گفت اسپرین میخوردی گفتم نه و ازمایش ژنتیک برام نوشته بردم ازمایشگاه گفت حدود ۶ تا ۷ میلیون میشه و گفت چون سنت بالاس و ذخیره تخمدانت کم میشه بعد سه کاه اقدام کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم نسخه رو تو نت دیدم خیلی چیزا نوشته به نظرم لازم نیست مثلا هپاتیت ایدز و یه چندتا ویروسای تبخالی و پوستی من قبلا چندتاشون داده بودم الان میدونم خو اینا رو ندارم . ژنتیکم ازم پرسید با شوهرت فامیلی و تو فامیل سندرم داون هست که ما نداریم فامیلم نیستیم ولی بازم نوشته
ممنون عزیزم،بچه منم به علت نامشخصی پر کشید و رفت،نمیتونم به زندگی برگردم همش دلم تنگه براش😭
بچه هایی که خود به خود سقط، میشن مشکل داشتن تو اکثر مواقع نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حق داری و بالاخره وابسته بودی ولی ناشکری نکن و صبر کن ب این فک کن که اگ دنیا میومد و مریض بود و جلو چشمت میرفت چقدر سخت تر بود انشالله زود جاش پر میشه و برمیگرده تو دلت
بدون دلیل.تمام خونه آماده اومدنش بود.اسمش انتخاب کرده بودیم.داداشش میخاست آبجی داربشه...اما یه روز تمام آرزوهامون ب بدرفتاری...این نوشتم بدونه ک بازهفته های بارداری ب نسبت کم بوده ..زجری ک کشیدم بامرگ یکی بود و دقیقا مث ایشون مادرم اصلا نیومد و من بعد این قضیه دوست ودشمنم شناختم و کلا باهمه قطع ارتباط کردم...چندین بارتوخواب دیدمش..ولی چ فایده...لباسهاش خریده بودم..نو نوموندن...