2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط جنین داشتن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 109 پست
فداتبشم،انشاالله از هر لحظه بچت لذت ببری عزیزدلم❤️

ممنون عزیز دلم ❤️دعا کن سالم باشه مهربون 

خیلی نگرانم 😓😔

انشاالله بهترین ها نصیبت بشه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا عزیزدلم خیلی زود دلم نی نی میخواد،آره حتما باید ورزشمو شروع کنم، دکترم گفته سه ماه دیگه میتونی ا ...

ایشالله برمیگرده زود شک نکن 

اما اصلا جلوگیری نکن، الان بدنت اماده اس عزیزم، به خاطر بارداری قبلی هورمون هات هنوز بالاست 

به هیچ عنوان جلوگیری نکن  فقط ورزش کن و استرس نداشته باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیز دلم ❤️دعا کن سالم باشه مهربون خیلی نگرانم 😓😔انشاالله بهترین ها نصیبت بشه

سالمه عزیزم، بهت قول میدم، از این لحظه به بعد فقط آروم باش، اصلا استرس نداشته باش

ایشالله برمیگرده زود شک نکن اما اصلا جلوگیری نکن، الان بدنت اماده اس عزیزم، به خاطر بارداری قبلی هور ...

آره انقدر هورمون بارداریم بالا بود که هنوزم یذره ویار دارم دکتر میگه بخاطر هورمون های بارداریه که هنوز تو بدنته،

خیلی از حرفات روحیه گرفتم خواهر مهربونم❤️🌹

عزیزم منم با شما هم دردم جنینم تو سه ماهگی از دست دادم الان یه ماه سقط کردم ولی از فکرش نمیتونم بیام ...

چقدر دلمون خونه اخه😭😭😭😭😭

من که اصلا نمیتونم فراموشش کنم،

شما از لحاظ جسمی بهتر شدین؟

چقدر دلمون خونه اخه😭😭😭😭😭من که اصلا نمیتونم فراموشش کنم،شما از لحاظ جسمی بهتر شدین؟

من فقط یم احساس کم خونی دارم هر روز قرص اهن ویتامین سی میخورم ..ولی فکرم اصلا ازاد نمیشه دایم تو نت دنبال علتش میگردم و بیشتر سردرگم میشم..جوجه منم دختر بود انقد بهش دلبسته شده بودم .دکترم مبگفت شاید چون ذخیره تخمدانت پایین بوده فولیکولت ضعیف بوده نتونسته رشد کنه

من فقط یم احساس کم خونی دارم هر روز قرص اهن ویتامین سی میخورم ..ولی فکرم اصلا ازاد نمیشه دایم تو نت ...

منم خیلی کمخون شدم اذیتم میکنه ولی قرص آهن خارجی دکتر نوشته به زور تونستیم پیداش کنیم اونو میخورم روبراه میشم،

الهی فداتشم چرا الکی خودتو آزار میدی، بخدا علتی نداره از هر ۴ تا بارداری یکیش اینجوری میشه،

منم مثل توام، هرلحظه درموردش فکر میکنم، هی از خدا گله میکنم میگم فقط برا بچه من جا نبود تو این دنیا😔

ما خیلی دلشکسته ایم حتما باید خدا برامون جبران کنه😔

من تصمیم دارم برم طب مادر و جنین و همین طور طب سنتی اگر توصیه خاص کردن اینجا بهت میگم

ممنون گلم،

حتما همینجا از حال خودت بهم اطلاع بده،

انشاالله که بزودی دوتامونم صاحب یه نی نی سالم و صالح میشیم