2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
حق خیلی ها ضایع میشه اگه این قضیه استارت بخوره ....

ب نظرم قفل کن اعصاب خودت رو بهم نزن وقتی اه یه ملت پشتش باشه به جایی نمیرسه

ما هرچی میکشیم از مردم خودمونه

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
مدا اورده تو المپیک افتخار افرینی کرده هر چی بهش بدن حقشه چرا نباشه؟

نه عزیزم هرچیزی حقش نیست 

الان میخای فردا بیاد رئیس جمهور هم بشه چون مدال اورده حقشه ؟

هر کاری شایستگی های خودش رو میطلبه 

به ایشون میتونن بی اندازه و بی نهایت پول و جایزه بدن بله حقشه 

ولی این که بگن بفرما برو با جون مردم سرو کار داشته باش ینی بازی کردن با جون من و شما 

ینی دولت خودشو راحت کرده بدون هیچ هزینه ای از جون من و شما مایه گذاشته 

چرا متوجه نیستین 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه عزیزم من سال ۹۴ کنکور دادم در سطح تهران (نه کل کشور )فقط ۵ هزار نفر معدلشون ۲۰ بود بقیه معدل های ...

وا عجب خب این تو  قانون کشوره چیکارش میشه کرد. بچه های مدال اور المیپک بدون کنکور قبول میشن، البته فقط تو رشته های تربیت بدنی ورزشی . همونطور ک پسرا معاف میشن از سربازی... منم فقط از این میگم ک مدال اوردع  برای این کشور... بقیش بمن ربطی نداره میخاد بره نمیخاد نره. حالا چرا همتون میپرین بجون ادم. بماچه اصن

مگه قانون همیشه درست بوده و عادلانه؟!

من قانون گذار و مسئول اصلاح قانون نیستم

و تنها در صورتی و در موضوعی اعتراض میکنم که احساس میکنم حقم داره خورده میشه 

منتها اینجا حقی از من گرفته نمیشه که به فلان مدال آور داده باشه

اون سهمیه اش جداس و مال منم جدا

من با تلاش باید به اون جایگاه برسم و اگه نرسم محل اشکال فلان ورزشکار نیس،عدم تلاش خودم و ساختار اشتباه سیستم آموزشیه در کنکور و گزینش افراد 

مسئله اینجاس که سهمیه ها فرق میکنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2805
جون مردم سروکار داشته باش؟ هنوز نرفته دانشگاه شما میخوای تشخیص بدی پزشک موفقی نمیشه؟ چون زیست دهم نخ ...

این که من حرص میخورم دلیلش اینه که من خودم پزشک هستم و از نزدیک دیدم که اینا چطور تا ااخرش میرن و پاس میکنن 

بله کسی که نه تنها زیست دهم 

بلکه توانایی اینو کسب نکرده که تمامی درس های ۴ سال رو در چهار ساعت اماده در ذهنش داشته باشه و در اون ماراتون علمی برنده بشه قطعا هم نمیتونه در اینده با اون حجم درس سر و کله بزنه 

نمونه ش در دانشکده های پزشکی تا دلتون بخاد فراوونه 

چون از نزدیک ندیدین تصوری ازش ندارین 

خودش میدونه واسه کنکور مخش نمیکشه وگرنه انقدر اصرار نمی‌کرد الان المپیک تموم شد دیگه تلاش کنه واسه س ...

من خودم معدلم ۳ ساله بیسته ولی کنکور خیلی سخت تره 

دقیقا چون میدونه نمیتونه انقدر اصرار میکنه راحت طلبه

من قانون گذار و مسئول اصلاح قانون نیستمو تنها در صورتی و در موضوعی اعتراض میکنم که احساس میکنم حقم د ...

متاسفم که روی این که چه کسی پزشک میشه و جون شما دستش میفته حساس نیستین و داستن سیستم درمانی باسواد رو حق خودتون نمیدونین 

هرچیزی اگر فرمایشی باشه پزشکی نباید باشه ! 

یه کم اگر زحمت بکشین بهش فکر کنین !

چون حاصل اشتباه یک پزشک زیر خاک دفن میشه 

من خودم کنکوری هستم و اصلا شما رو درک نمی کنم سالانه هزاران نفر از طریق سهمیه بدوم هیچ تلاشی وارد رش ...

اصلا درست نیست مخصوصا خط آخر  در ضمن کی گفته سهمیه ها اشکال نداره ؟ والا ما اونارو هم ببینیم میگم قطعا 

اوکی دمش گرم ولی چیزی که حقش هست  رو میگیره 

والا هر چی سختی خودش رو داره اونم پزشکی 

عجبا این ادم در اینده قراره چه کسی رو به عنوان پزشک معالجه و جراحی کنه به جز عزیز من و شما که میگی ب ...

واقعا شما نگران جان بیمارانی هستی که در آینده قراره زیر نظر ایشون باشن؟!...

اصلا کاری ندارم ایشون چه رشته ای میخواد بخونه

چون مدالش برنز بوده و پزشکی نمیتونه بره

ولی در کل به خاطر اشکال سیستم آموزشی خیلی ها که استحقاق قبولی در رشته های تاپ رو دارن به خاطر مافیای کنکور و کلاس های کنکور نمیتونن قبول بشن که این به نظر من غیر عادلانه تره

در مورد ایشون هم باید بگم من مسئول و صاحب نظر نیستم و حقی از من خورده نمیشه که بخوام اعتراض کنم

ایشون اصلا شاید اون رشته ای که شایعه شده ام نره ولی بازم هم این جوی که به وجود اومده هم درست نیس

وا عجب خب این تو قانون کشوره چیکارش میشه کرد. بچه های مدال اور المیپک بدون کنکور قبول میشن، البته ف ...

برای این که هرچیزی که قانونه الزاما درست نیست 

برده داری هم زمانی یک قانون مطلق بود 

قرار نیست درست باشه !

شما انسانی هستی نمیخواد سنگ بچه های تجربی رو به سینه بزنی ایشون شایسته ی تحصیل تو هر رشته ای هست میخ ...

یعنی مهم نیست پزشک مملکت کیه ؟ 

شایستگیش تو  ورزش تو درس هم اگه داره بسم الله 

کنکور بده 

بحث بچه های تجربی نیست اصلا نباید قضیه سهمیه و... بیش تر از اینا عادی بشه ایشالله اونا هم جمع شن یه روزی 

واقعا شما نگران جان بیمارانی هستی که در آینده قراره زیر نظر ایشون باشن؟!...اصلا کاری ندارم ایشون چه ...

ببخشید وقتی یه نفر میخاد پزشک بشه بجز بیمارانی جونشون زیر دستشه دیگه پزشک شدن معنی دیگه ای هم داره و نگران چیز دیگه ای باید باشیم که شما این دغدغه ی منو مضحک میدونین ‌‌؟😐

متاسفم که روی این که چه کسی پزشک میشه و جون شما دستش میفته حساس نیستین و داستن سیستم درمانی باسواد ر ...

دوستان هم در تاپیک اشاره کردن،ایشون مدالش برنزه و هر رشته انتخابی مخصوص دارنده مدال طلاس ولی بازهم این حجم از ناراحتی مردم غیر منطقیه چون اتفاق خاصی نیفتاده هنوز

شاید قبول نداشته باشید ولی احساس میکنم این حجم از نارضایتی مردم به خاطر اینه که خودشون طالب این رشته و جایگاه هستن و توان دسترسی بهش رو ندارن و معترض ان...

گفتم بر اساس قانون و یا آیین نامه هر چی برن حقشونهچون برای جایگاهیی که دارن تلاش کردن و قبولی اونها ...

قانون نمیتونه اشتباه باشه؟ 

همه تلاش میکنن برا جایگاهشون ولی  مثلا منی که یه درس دیگه بخونم نباید توقع داشته باشم تو یه رشته دیگه ازم تقدیر بشه 

آسیب نمیزنه؟ 

اولا خود این نا عدالتی

بعد خوب قراره بعدش پزشک بشه 

2810