2777
2789
عنوان

شما جای ی دختر باشین اگر دوس پسرتون ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه خودت تبر برندار بزن به ریشه زندگیت

میدونی چیشد خواهر 

چند وقت پیش یکی زنگ زد ب شوهرم گفت عکسای خودت و زنت بیا ببر اف خورده اونم کجا اصفهان🙄من بیچاره هم اصلا ابدا اصفهان نرفتم باهاش ولی این خانوم اصفهان بوده  بعد شوهرمم بعد عروسی جایی نرفته اصلا  ولی قبل عروسی یعنی عقد چند وقت ی بار کاملا بی دلیل میگفت کنسل کنیم عروسی بعد ی مدت با گریه زاری برمیگشت بهم 

بعدا فهمیدم ک اون دوران تهدید میشده 

اون عکسا هم مال دوران قبل بوده ینی ۴ سال پیش انگار  ولی نزدیک بود تا پای طلاق برم سرشون

ولا من اگ ی درصد میدونستم همچین داستان عاشقانه ای داره صد سال سیاه زنش نمیشدم خودمم دو سال دوست بودم ...

ای بابا شمام گیرافتادی چقدر سخته...

من قشنگ دختره رو درک میکنم اونم تا حدی مقصر نیست🫠

محله تونو جابه جا کنید

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
2805

عزیزم سیاست نداری ک بخاطر اون خانم داری با همسرت دعوا میکنی

اینجوری داری زمینه رو آماده میکنی واسه اون خانم

اصلاااا همچین کاری نکن 

اگ میتونی برو به خانواده دختره بگو 

یا همسرت پیش تو زنگ بزنه و بگه من همسرمو دوست دارم و ازش جدا نمیشم و بعد سیمکارتشو بشکنه

اگه با شوهرت خوش باشی کم کم اونم خسته میشه

سیاست داشته باش و شوهرتو خوب بچسب

با شوهرت صمیمی باش و یکم عادی برخورد کن نزار چیزیو ازت مخفی کنه

معمولا همه مردا قبل ازدواج با کسی بودن شانس شوهرت تو این خانم آویزون افتاده همسرت گناهی نداره

عزیزم سیاست نداری ک بخاطر اون خانم داری با همسرت دعوا میکنیاینجوری داری زمینه رو آماده میکنی واسه او ...

همچین بی گناهم نیست خیلی چیزا رو نمیدونم یا از ترس بوده یا از گناه کاریش ازم مخفی کردع و هنوزم داره اشکار میشه 

فقط اینو میدونم ک انقد زیاد اذیتش کردم و چندین بار تا مرز جدایی رفتم اما نمیتونه منو ول کنه اصلا  

همچین بی گناهم نیست خیلی چیزا رو نمیدونم یا از ترس بوده یا از گناه کاریش ازم مخفی کردع و هنوزم داره ...

میدونم صد در صد بی گناه نیس

ولی دیگ کاریه ک شده

طلاق سخته و زندگی بعد طلاق سخت تر

همدیگه رو انتخاب کردید و همسرت دوست دارع 

نباید ب این زودی وا بدی 

میدونم صد در صد بی گناه نیسولی دیگ کاریه ک شدهطلاق سخته و زندگی بعد طلاق سخت ترهمدیگه رو انتخاب کردی ...

من اعتقادم براینه با کسی زندگی میکنم ک منو صد در صد بخاد نه توی مثلث باشه بار ها گفتم یک درصد اون خانومو میخاد بدون هیچ چیزی جدا میشم من زیبام و هزاران نفر با این وجود هم منو میخان