2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
برای این که هرچیزی که قانونه الزاما درست نیست برده داری هم زمانی یک قانون مطلق بود قرار نیست درست با ...

خب الان باید چیکار کنیم ایا میتونیم من و شما قانون رو عوض کنیم؟!!! خیر.. پس اصلا بیخیال همه این حاشیه ها. سالیان سال هس ک این سهمیه ای ها وارد دانشگاه شدن و تاپ ترین رشته هارم انتخاب کردن  این خانومم روش.  چیکاری ازمون برمیاد. ما فقط بتونیم خودمونو بکشیم بالا راه خودمونو بریم.  

چقدر راحت تهمت میزنی یعنی چی حروم خور...واسه کشورش کلاس تلاش کرده اگر همین استعداد رو یکی دیگ داشت ت ...

تهمت چی ؟ 

پزشکی که هنوز قبول نکردن  

ولی خودش خیلی مسممه که  بره الان از شبکه دیدم 

بهش اجازه بدن با کله میره  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید وقتی یه نفر میخاد پزشک بشه بجز بیمارانی جونشون زیر دستشه دیگه پزشک شدن معنی دیگه ای هم داره و ...

رشته پزشکی در ایران اونقدر سخت هست که کسی که لایقش نباشه نتونه از پس خوندنش بر بیاد 

از آشنایان بنده با سهمیه خانواده شهید وارد این رشته شد که به نظر منم ناعادلانه اس

ولی  سال دوم از بس بهش فشار اومده بود انصراف داد

و اینم در نظر داشته باشید کسی که کل زندگیش رو روی ورزش میذاره دنبال پزشک شدن نیس،اغلب رشته های مرتبط با ورزش میخونن که به دردشون بخوره مثل فیزیوتراپی 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2805
اصلا درست نیست مخصوصا خط آخر در ضمن کی گفته سهمیه ها اشکال نداره ؟ والا ما اونارو هم ببینیم میگم قط ...

در مورد سهمیه میگید اما چی شد بدون هیچ تلاشی همه جا رو فرا گرفتند 

من موافق نیستم اما میگم یک نفر چیزی از من کم نمی کنه 

در مقابل  ناعدالتی وحشتناک قبولی های  کنکور

اما اگه شما حتی مدت کوتاهی ورزش حرفه ای انجام می دادید درک می کردید ورزش سختیش خیلی بیشتره 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
شما فرق تحصیل و ورزش رو میدونی اصلا ؟چطوری میگی یه نفر با ورزش شدید کردن میتونه شایسته هر رشته تحصیل ...

😐😂خیلی عجیبن میگن شایسته  هررررر چیزی هست 

.....

نعوذبالله بگید خدا هست دیگه 

قانون نمیتونه اشتباه باشه؟ همه تلاش میکنن برا جایگاهشون ولی مثلا منی که یه درس دیگه بخونم نباید توق ...

کسی که تجربی نخونده باشه، نمیتونه دانشگاه رشته های مربوط به تجربی بره

نظارت بر این مسئله بر عهده سازمان سنجشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
😐😂همین شما ها سلبریتی هارو بزرگ میکنید بعد صداتون در میاد اولین نفر

با این وضعیت روانی و این میزارن حرصی که میخوری تمام انرژیتو میزاری دستاورد های بقیه رو نادیده یا کم اهمیت جلوه بدی دوسال از تو بزرگتره مدال جهانی گرفته بجای این حرفا یکاری واسه زندگیت کن دختر خانم

تهمت چی ؟ پزشکی که هنوز قبول نکردن ولی خودش خیلی مسممه که بره الان از شبکه دیدم بهش اجازه بدن با ک ...

خدا کنه سر عقل بیاد نره

یا اینکه اونا اجازه ندن بجاش شرایط پانسیون و کلاس و غیره رو بدن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

[QUOTE=349630788]جون مردم سروکار داشته باش؟ هنوز نرفته دانشگاه شما میخوای تشخیص بدی پزشک موفقی نمیشه؟ چون زیست دهم نخ ...[/QUOT]

خوب یه پزشک خوب از پس یه کنکور که باید بر بیاد 

بحث ما نا عدالتیه  نه به صندلی تو پزشکی 

حالا شما هر چی میخوای  بگو ولی دانش آموز ها همه ناراضی هستن 

اگه بره  حسرت کلی آدم پشتشه

عجبا این ادم در اینده قراره چه کسی رو به عنوان پزشک معالجه و جراحی کنه به جز عزیز من و شما که میگی ب ...

😂😂فقط یه جمله به ما ربطی نداره رو یاد گرفته 

ب نظرم قفل کن اعصاب خودت رو بهم نزن وقتی اه یه ملت پشتش باشه به جایی نمیرسهما هرچی میکشیم از مردم خو ...

حق گفتی عزیزم 😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ولی نه به نظرم سکوت بسه 

من اعصابم خورد نمیشه اتفاقا میبینم کسی از حق خودش دفاع میکنه خیلی خوشم میاد 💞

رشته پزشکی در ایران اونقدر سخت هست که کسی که لایقش نباشه نتونه از پس خوندنش بر بیاد از آشنایان بنده ...

همین فیزیوتراپی ک میفرمایید رتبه اش با پزشکی برابری میکنه

خودم دانشجو فیزیوام و رتبم ۹۰۰ بود قطعا پزشکی می‌آوردم ولی نخواستم چون پدرم پزشکه و سختی کارشو دیدم

لطفا کم اهمیت جلوه اش ندید

دوستان هم در تاپیک اشاره کردن،ایشون مدالش برنزه و هر رشته انتخابی مخصوص دارنده مدال طلاس ولی بازهم ا ...

😐😂چه ربطی داره من هر کی با هر رشته ای رو دیدم ناراضی بود 

الان کسب که خیلی تو این تاپیک سنگ ایشون رو به سینه زد شما بودی 

مگه ما میگیم موفق نشه ؟ اتفاقا افتخار میکنیم یه نفر هم ورزشکار خوبی باشه هم دانشجوی پزشکی باشه  و واقعا خیلی چیز خفنیخ

ولی اینکه بره مفت  پزشکی نه 

ما ناراحت نیستیم آگاهیم و نمیخوایم چشمامون رو   روی حقیقت ببندیم 

ببخشید وقتی یه نفر میخاد پزشک بشه بجز بیمارانی جونشون زیر دستشه دیگه پزشک شدن معنی دیگه ای هم داره و ...

😂ایشون هیچی براش مهم نیست انگار 

جز اینکه مبینا بره پزشکی 

2810