2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ه ربطی دارهطرف برق شریف باشه هم نمیتونه بره پزشکی بخونه یا حتی برعکستربیت بدنی چه ربطی به علوم پایه ...

گفتم بر اساس قانون و یا آیین نامه هر چی برن حقشونه

چون برای جایگاهیی که دارن تلاش کردن و قبولی اونها چیزی از من کم نمیکنه پس دلیلی نداره ناراحت بشم به خاطرش

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2805
شما انسانی هستی نمیخواد سنگ بچه های تجربی رو به سینه بزنی ایشون شایسته ی تحصیل تو هر رشته ای هست میخ ...

شما فرق تحصیل و ورزش رو میدونی اصلا ؟

چطوری میگی یه نفر با ورزش شدید کردن میتونه شایسته هر رشته تحصیلی بشه ؟منطقیه به نظر خودت ؟

جایزه مدال المپیک تو هیچ جای دنیا این نیست که بگن بفرما بیا برو حالا هم با جون مردم سر و کار داشته باش 

همه جا تا هفت نسلشونو مالی تامین میکنن ولی از جون بقیه مردم مایه نمیزارن که خودشونو راحت کنن 😐

اگر این اتفاق نیوفته و نره اونوقت منو شماییم که کار حروم کردی با تهمت زدن مون🤍امیدوارم اینجوری نشه ...

عجب حرفی زدی

تامین! نه  اینکه الکی الکی بره پزشکی اونم تو کشوری که کنکور داره پزشکی

صددرصد باید تامین شن

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
بقیه هم حداقل ۳ سال نشیتن کنکور خوندن پزشکی قبول شدن نتونستن حرفه ای ورزش کنن مدال بیارن چه توجیهیه ...

دقیقا هر کسی مسیر خودش رو داره و هر مسیری سختی ها و فداکاری های خودش رو داره 

مسیر اونم اینطور بود که خوب نتونست همزمان پزشکی بخونه 

شما فرق تحصیل و ورزش رو میدونی اصلا ؟چطوری میگی یه نفر با ورزش شدید کردن میتونه شایسته هر رشته تحصیل ...

جون مردم سروکار داشته باش؟ هنوز نرفته دانشگاه شما میخوای تشخیص بدی پزشک موفقی نمیشه؟ چون زیست دهم نخونده پزشک خوبی نمیشه؟ اگه میخواید در اینده پزشکی قبول بشید بنطرم بجای اینکه حرص ی صندلی تو یه دانشگاه رو بخورید برید درس بخونید 

گفتم بر اساس قانون و یا آیین نامه هر چی برن حقشونهچون برای جایگاهیی که دارن تلاش کردن و قبولی اونها ...

عجبا 

این ادم در اینده قراره چه کسی رو به عنوان پزشک معالجه و جراحی کنه به جز عزیز من و شما که میگی به من ربطی نداره 

پس چی به شما ربط داره ‌؟

در ضمن تو مهرشون نمینویسن سهمیه المپیک که شما تشخیص بدی نری پیشش

مثل هزاران سهمیه ی دیگه که بدون شایستگی رفتن پزشک شدن و الان دارن با جون مردم بازی میکنن !

همه شونم انکار میکنن که با سهمیه رفتن 

شما فکر میکنید با موقعیت ورزشکار المپیکی طرف نبودید ک شرایطش زو بدونید عزیزم ان شالله حقی از کسی ضای ...

😐😂حالا ایران کلی از قانون هاش فرق داره با بقیه جاها 

همین یه قانون کوفتی آخه باید مثل کشور های دیگه باشه ؟ 

2810