2777
2789

کسایی که بچه تون داره درس میخونه یا خودتون دارید می خونید واقعا میدونید چقدر  سخته کنکوز 

حالا بعضیا میگن که چون المپیک سخته میشه 

اره واقعا المپیک هم خیلی سخته شاید حتی سخت تر اما خوب باید بهش پول و ماشین و خونه و.... بدن 

یا تو همون رشته حمایت شه 

آخه پزشکی ربطی نداره 🤕

نه نمیدن  گفتن اگه طلا می‌گرفت باز  یه چیزی 

دانشج  های دانشگاه شهید بهشتی ساکت میشینن همشون میگفتن می‌شست درسشو میخوند 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینهمه بقیه سهمیه رفتن

اینم بره حداقل این یه مدال اورده بقیه که بخاطر چیزای دیگه 

به امید روزی که این سیستم درست شه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
2805

والا اون دنبال ی موفقیت دیگه بوده یسریا بجای رفتن ب باشگاه نشستن پای کتابو دفتر تا پزشکی قبول شن واقعا ناحقیه  البته تو کشور ما اینجور چیزا عادیه😏

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من نمیدونم چرا اینقدر حرص این بنده خدا رو میخورین ! اصلا بره پزشکی به ما چه موفق باشه . ولی بعید میدونم چون رشته ورزشی خودش کلی انرزی و وقت میخواد و پزشکی هم کلی تایم میخواد بزاری بخونی باید زندگیت رو بزاری پای پزشکی . بعید میدونم بره ۱۰۰ درصد میره تربیت بدنی 

جای کسی رو نمیگیره 

اگه هم برند سهمیه جدا هستند ک اسیبی به کسی نمیرسونه و اینکه ما اصلا سابقه تحصیلی و .... ایشون رو نمیدونیم ک بتونیم بگیم میتونه بره یا نمیتونه بره 

بالاخره ایشون حداقل دو سال هر روز برای افتخار افرینی برای این کشور تلاش کرده و نتونسته کنکور بده

منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوام

نمیره بابا الکی شلوغش کردن

با این همه حمله ای ک بهش شده دیگ مغز خورده باشه ک بره این رشته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عزیزم آئین نامه داره نقره و برنز فقط کارشناس تربیت بدنی و طلایی ها هر رشته که دوست دارن...

جدی طلا ها هر رشته اس بخوان ؟ 

چقدر بد 

آخه واقعا با چه منطقی ؟

نه نمیدن گفتن اگه طلا می‌گرفت باز یه چیزی دانشج های دانشگاه شهید بهشتی ساکت میشینن همشون میگفتن م ...

همین الان تو شبکه دو با خانوادش امده بود برنامه از مامان بگو گفتن پزشکی میخاد بره رئیس جمهور قبول کرده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منکه اصلا مصاحبه ای ازش ندیدم ک بگه پزشکی میخوامنمیره بابا الکی شلوغش کردنبا این همه حمله ای ک بهش ش ...

همین چند دقه پیش شبکه دو با خانوادش امده بود گفتن 

به نظرم زحمت کشیده و بر اساس آیین نامه و قانون هر رشته بخواد میتونه بره

مدال المپیک گرفتن کار هرکسی نیست و رشته و دانشگاه تاپ رفتن اون از من چیزی کم نمیکنه پس ناراحت نمیشم از خواسته اش

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حالا اینهمه بقیه سهمیه رفتناینم بره حداقل این یه مدال اورده بقیه که بخاطر چیزای دیگه به امید روزی که ...

حرفاتون تناقض داره یکم آخه میگید کاش سیستم  درست شه 

آخه یه ورزشکار که روزانه باید تمرین انجام بده می‌تونه پزشکی بخونه با اون حجم از درس 

عمرا ورزش به خاطر پزشکی کنار بزاره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
2810