انقد عصبانیم پسرم دوازده ساله س امروز ازخونه مادربزرگش که نزدیکمونه تنها برگشت همین یساعت پیش.رسید خونه حس کردم کم حرف میزنه حالش گرفته س پرسیدم میگه یه مرده که تعمیرکار بوده یهو منو کشیده برده تو تعمیرگاه یه میله دراورده گرفته روسرم که تو کی هستی چرا رد میشی اسمت چیه بچه منم الهی بمیرم شوکه وترسیده اسمشو گفته فرار کرده میگه دوستای مرده، دورش بودن زدن زیر خنده مرده هم داد زده خندیده نترس چالش بود دوربین مخفی
والا به این جمله معروف شدممادرشوهرش یدونه س اونم واسه نمونه س😂
بااجازه ت اسمت وتاپیکت رفته تو خبرهای کانالی یه روستا تو یه شهردیگه🤣دوروز پیش تو سایت گذاشتن زیرش نوشته بودن درنی نی سایت چه میگذرد..بعد اسمت وتاپیک سم تو رو زده بودن اون پستت که نوشته بودی در خاندان پسر به دختر ارجعیت داره مردم اون شهر کلی دیس لایکت کرده بودن یعنی زر نزن😂تو سوژه ای بیا ببین چند وقت یبار تاپیکا اسمتو میارن مادرشوهرم کادو دوتومنی داد ناراحتم اخه دوتومن و به گدا هم بدی نمیخواد🤣
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون تاپیکت هم که قفل کردی بدبخت😂دیگه ریپلای نکن جوابتم نمیدم تااینجام باعث تهوع م شدی.گوه خوریاتو ببر خونه نه نه بابات برو خانه شان ونیا پس🤣آدمای بدبخت وحقیری مثل تو ارزش هم کلامی بامنو ندارن مراقب گل پسرت خیلی باش چون حس میکنی وارث تاج وتخت زاییدی ازاون لحاظ میگم وگرنه بچه که گناهی نداره مادر بیشعوری مثل تو داره
خدا شاهده که اولش و که خوندم بچه رو کشیده برده مغازه اصلا قلبم آمد او دهنم بمیرم براش بچه ترسید 💔 د ...
اره عزیزم خودم هربار به اون لحظه فک میکنم قلبم تیر میکشه طفلکم از دراومد کم حرف میزد دیدم تو فکره کنارش نشستم گفتم راستشو بگو چیشده که گفت.چون دوازده سالشم هست ترسیده بود ولی نمیخواست بگه ترسیدم.ولی خب حال اون اقا رو جوری گرفتیم فک نکنم جرات کنه باهیچ بچه ای اینطوری شوخی کنه
یکی مثل شما باشعور،یکی هم مثل این کاربر پست بالایی بیشعور.فقط ببین درمورد پسرم چی گفته.نوشته کاش مغزشو درمیاورد باورت میشه یه زن درمورد یه بچه اینجوری تایپ کنه..من دلم نیومد پسرشو نفرین کنم