2777
2789
عنوان

مرتیکه احمق روانی حالشو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا داری قلبم ایشالا به سلامتی پسر نازت و بغل کنی تاریخ نگفتن دقیق برا چندم؟

اگه سزارین باشم 15شهریور ولی اگه طبیعی باشم که امکانش خیلی کمه 1مهر🙂

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

عزیزم ازت ممنونم که پشت بچه آت در اومدی .آفرین بهت .دستت رو می‌بوسم

مرسی عزیزم بله من بیتفاوت رد نشدم هم بچه م بفهمه تحت هرشرایطی منو باباش حواسمون بهش هست هم اون مرتیکه دفعه دیگه بخاطر چالش وخنده با رفقاش از طفل معصومای خیابون استفاده نکنه.خدایی نکرده شایذ یه بچه قلبش وایسه اون لحظه ازترس

اگه سزارین باشم 15شهریور ولی اگه طبیعی باشم که امکانش خیلی کمه 1مهر🙂

قربون تو برم 

چیزی بود من و هم تگ کن نگرانتم 🥲 ایشالا به سلامتی دنیا میاد آنه فک کن اون لحظه ایی که بذارنش تو بغلتت وااای

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

ای کاش مغزشو درمیاورد پسری که مال تو باشه به درد لای جرز دیوار نمیخوره عقده ای بیش نیست🤢🤮

حرص نخور آبرو هرچی کورده بردی بی سواد،تمام تاپیکات غلط املایی داری لهجه تم که تابلو،ضایع شدی تو تاپیکت یه ملت مسخره ت کردن خودتو شوهرتو وبچه تو.انگار فقط تو پسر زاییدی نکبت.شوهرت تو رو شناخته انقد خنگ و داغونی که نمیراره تنها جایی بری.مغزت زودتر بترکه عزیزم. گزارشت و میزنم همه تو تاپیکات کنجکاون ببین اهل کجایی نکو کوردی آبرو مارو میبری

حرص نخور آبرو هرچی کورده بردی بی سواد،تمام تاپیکات غلط املایی داری لهجه تم که تابلو،ضایع شدی تو تاپی ...

عزیزم حالا من تورو نمیشناسم 

امااااااا

خیلیا عین تو تو کفم هستن که شکر خدا به کف پامم نمیرسن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تبریک میگم افتخار خواندن تاپیکامو داشتی 

خوش به سعادتت😂

عزیزم حالا من تورو نمیشناسم اماااااااخیلیا عین تو تو کفم هستن که شکر خدا به کف پامم نمیرسن😂😂😂😂😂 ...

معروف شدی چند روزه سایت نبودی فک کنم هرجا تاپیک زر زدن اضافی میاد نام تو میدرخشه،ازت به عنوان دوتومنی یاد میکنن که شازده زاییده🤣

معروف شدی چند روزه سایت نبودی فک کنم هرجا تاپیک زر زدن اضافی میاد نام تو میدرخشه،ازت به عنوان دوتومن ...

مدرسه یه تومنی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودتم عین پدرومادرت فقط زاییدنو بلد بودی 

بابا اخه کدوم مدرسه دیگه با یه تومن آموزش میده اونم تو تهران😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

معروف شدی چند روزه سایت نبودی فک کنم هرجا تاپیک زر زدن اضافی میاد نام تو میدرخشه،ازت به عنوان دوتومن ...

والا به این جمله معروف شدم

مادرشوهرش یدونه س اونم واسه نمونه س😂

چندتا دیگه بچه بیار خوشبختشون کن😂😂😂😂

ماشالله شما تهرونی هستین بالاشهر تهرون میشینین مدرسه یه تومنی زیاده اونجا😂😂😂😂😂بخدا امشب انقد خندیدم مادرم هی میگه دختر دیوونه شدی 😂😂😂

منم یبار دخترم ۶ سالش بود ی مرده تو خیابان ماچ کرده بودش  اومد با گریه و ترس گفت 

منم رفتم تو خیابان رسواش کردم 

زنگ زدم مامورها اومدن  کل محل بهم زدم 

مرتیکه میگفت خوب ناز بود بوس کردم 

منم یبار دخترم ۶ سالش بود ی مرده تو خیابان ماچ کرده بودش اومد با گریه و ترس گفت منم رفتم تو خیابان ...

آفرین کاره خوبی کردی عزیزم یعنی چی ناز بود بوس کردم بچه رو اذیت میکنن میترسه

2810